Een zware dobber van Ganz, de Anyfire Furlana

9 jaren en 2 maanden geleden geplaatst
Een zware dobber van Ganz, de Anyfire Furlana afbeelding

Furlana Titan Ganz AnyfireZo'n 150 kilo staal en keramiek en dan toch nog elegant, dat is de nieuwe Ganz Furlana in het assortiment houtkachels van Anyfire. Het uiterlijk van een dobber en de warmte van Ganz blijkt een uitstekende combinatie te zijn. Niet voor niets is de Ganz Furlana geselecteerd voor de 'interior innovation award' in 2014.

Innovation Award voor Furlana van Ganz

Ganz heeft wederom bewezen een uitstekende smaak te combineren met hoge kwaliteit. Dat blijkt vooral uit het afwerkingsniveau van de Furlana en de superieure verbrandingstechniek. De Furlana houtkachel haalt dan ook met gemak een rendement hoger dan tachtig procent, hiermee is deze telg van de Anyfire familie ook meteen klaar voor de strengere eisen van de nabije toekomst.

Kleurrijk en vernieuwend

De Ganz Furlana is nu nog uniek in zijn soort en een echte blikvanger in uw woonkamer. De verschillende kleuren geven ‘de dobber’ een heel andere look en de keuze varieert van zwart staal tot keramiek in jaspis rood, titaan grijs, wit of moor bruin. 

De Furlana draait er wél om heen

Het vermogen van de Furlana ligt rond de 5,5 kW en de kachel is 147 cm hoog en bijna 50 cm in het rond. De Ganz Furlana is ook te voorzien van een draaiplateau waardoor er nog mee zicht op het vuur mogelijk is. Waar u ook zit, het betoverende vlammenspel draait met u mee. De Ganz Furlana is in Nederland uitsluitend en exclusief verkrijgbaar bij Anyfire dealers (waaronder alle vestigingen van 't Stokertje). Voor meer haarden en kachels van Ganz kunt u kijken in onze haardencatalogus. Voor de openingstijden van de showrooms van 't Stokertje kunt u terecht op onze contactpagina en voor een overzicht van onze diensten op onze dienstenpagina. U bent van harte welkom!

Furlana Wit Anyfire GanzFurlana jaspis rood

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht