Altech Massiv, unieke speksteenkachel in zijn soort

7 jaren en 9 maanden geleden geplaatst
Altech Massiv, unieke speksteenkachel in zijn soort afbeelding

Altech Massiv speksteenkachelAltech introduceert met veel trots de Altech Massiv speksteenkachel. Meestal neemt een speksteenkachel met veel massa ook veel ruimte in beslag, zo niet de Altech Massiv. De Massiv speksteenkachel van Altech neemt niet meer grondoppervlak in beslag dan een gewone houtkachel, maar heeft wel maar liefst 1000 kg speksteen om de warmte in op te slaan. De Altech Massiv is nu ook te zien bij Kachelkanjer Twente, onze showroom in Reutum.

Altech Massiv, rank en toch massief

Ondanks al deze opslagcapaciteit is de Altech Massiv, sierlijk en zelfs elegant te noemen. Met het ronde en gebogen front is de Altech Massiv zeer aantrekkelijk om te zien. De vormgeving is vrij tijdloos en past daarom bij elk interieur. Het is haast niet te geloven dat de Altech Massiv maar 72 x 56 centimeter aan oppervlakte opeist. De prestaties van de Altech Massiv liegen er namelijk niet om! Duizend kilo speksteen zorgt voor een heerlijke geleidelijke warmteafgifte waarbij de Massiv nog wel 20 uur warmte af kan geven nadat het vuur gedoofd is.

Altech Massiv

Verhuisbare sfeermaker

De sfeerstand op de haard laat u `s avonds nog een paar uur extra nagenieten van het vuur zonder dat dit ten koste gaat van het zeer hoge rendement van ca. 92 %. De Massiv wordt gemonteerd zonder veel lijm of cement  waardoor montage eenvoudig is en de speksteenkachel later ook nog eens prima verhuisbaar is. Het gietijzeren frame van de Altech Massiv is in drie kleuren verkrijgbaar. De capaciteit van de Altech Massiv ligt tussen de 2 en 8 kiloWatt. Voor meer gegevens en om de Altech Massiv te bestellen kunt u terecht in onze haardencatalogus. Bent u toch meer geinteresseerd in een andere speksteenkachel van Altech? Kijk dan in onze haardencatalogus voor een overzicht van de mogelijkheden en modellen. Natuurlijk zijn er ook andere merken speksteenkachels zoals Heta en Wanders etc. 

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht