Pelletkachels in opmars

9 jaren en 5 maanden geleden geplaatst
Pelletkachels in opmars afbeelding

Edil Kamin FunnyHoewel de pelletkachel al enkele jaren erg in de belangstelling staat is de verkoop van pelletkachels pas in 2013 echt ‘booming’ te noemen. Omdat het gaat om een relatief nieuw product zijn de meeste klanten nogal afwachtend geweest in hun houding. Inmiddels is er aardig wat ervaring opgebouwd met pelletkachels en zie je in steeds meer huishoudens zo’n comfortabele en vooral besparende ‘alleskunner’ staan. Een pelletkachel vergt in vergelijking met een houtkachel weinig zorg en onderhoud. 

pelletsBesparing

In vergelijking met een gaskachel is een pelletkachel weer vele malen voordeliger en de besparingen op de energiekosten kunnen enorm oplopen. Bovendien is het stoken met een pelletkachel zuinig en milieuvriendelijker en gaat het niet ten koste van onze voorraad aan fossiele brandstoffen. Bij ’t Stokertje Kachelkanjer Twente staan daarom al een aantal jaren vele pelletkachels te pronken, naast natuurlijk de vele modellen hout- en gaskachels.

Stookweekend thema pelletkachels

Komend stookweekend van 1 t/m 3 november (koopzondag) staat geheel in het teken van de pelletkachel en kunt u de medewerkers het hemd van het lijf vragen over de ervaringen met deze soort verwarming in huis. ’t Stokertje Kachelkanjer is gevestigd aan Kerkstraat 7 te Reutum. 

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht