De Piquadro Carbonara, unieke pelletkachel met spiegelglas

9 jaren en 5 maanden geleden geplaatst
De Piquadro Carbonara, unieke pelletkachel met spiegelglas afbeelding

Meubelstuk of pelletkachel? Dat is de vraag die meteen naar voren komt als u de Carbonara van Piquadro (voorheen Fiver) bekijkt. Als u dichterbij komt en de weldadige warmte voelt, bestaat er geen twijfel meer, dit prachtige object geeft heerlijke warmte en is dus absoluut een kachel te noemen. En wat voor één!

Piquadro Pelletkachel Carbonara 

Comfort en warmte in een elegant jasje

Carbonara

De nieuwe pelletkachel van Piquadro zorgt voor comfort en warmte van maar liefst 8 kiloWatt. Dat is voldoende voor een forse woonkamer. Een groot voordeel van een pelletkachel is dat deze uitgerust is met een automatische regelunit waar de gewenste temperatuur op ingesteld wordt. In het reservoir past maar liefst 15 kilo houtpellets. Als u het reservoir gevuld heeft gaat de kachel gewoon zijn gang zonder dat u er naar om hoeft te kijken. De Piquadro Carbonara slaat af wanneer er geen warmte vraag is en ontsteekt automatisch als de woonkamer koeler wordt dan de door u ingestelde temperatuur. Ideaal toch?


Kleurrijk en bijzonder

De Carbonara van Piquadro is voorzien van bijzonder spiegelglas. Als de pelletkachel brandt ziet u het vlammenspel. Is de pelletkachel uitgeschakeld, dan ziet u alleen het spiegelglas en is de Carbonara een mooi element in uw interieur. De Piquadro Carbonara is in meerder kleuren leverbaar, zo kunt u deze pelletkachel van Italiaans design altijd afstemmen op uw eigen interieurwensen.

Meer informatie over de Piquadro Carbonara kunt u hier vinden. 

Piquadro Carbonara

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht