Koken en stoken op speksteenkachels

9 jaren en 4 maanden geleden geplaatst
Koken en stoken op speksteenkachels afbeelding

Altech Gourmet GastronomDat een kachel meer kan dan verwarmen bewijst ’t Stokertje Haardenhuys Gelderland. Komend weekend 28, 29 en 30 november, staat het speksteen-koken centraal en komt speksteenkachel-specialist Altech één van deze dagen langs om te laten zien wat er allemaal mogelijk is op dit gebied.

Kom langs en laat u culinair verrassen!

“Het koken op een speksteenkachel is voor veel van onze klanten echt een lifestyle geworden,” vertelt eigenaar van de Stokertje kachelwinkels Marc Hoogland. “Het geeft natuurlijk ook heel veel sfeer om gezellig eten te bereiden op een warme kachel.  Op onze website zijn verschillende recepten te vinden en deze worden continu aangevuld door culinaire klanten.”

Kachel en bakoven ineen

Altech en 't Stokerje zullen diverse kachels en kookmethodes demonstreren. “Zoals de Altech Vision Gourmet Gastronom, gemaakt van speksteen in een gietijzeren raamwerk. Het is een kachel en bakoven ineen; achter het ovenvenster zie je je ovenschotel of pizza liggen en bovenop ligt een keramische kookplaat. Hij ziet er prachtig uit en er kan gekozen worden uit verschillende kleuren en uitvoeringen. Daarnaast is deze kachel erg gemakkelijk te bedienen, zodat je er in een handomdraai iets lekkers mee op tafel zet.”

Gratis broodbakmachine

Om de kookervaring compleet te maken neemt Altech een keukentrolley met toebehoren mee. “Een groot deel van het assortiment van Altech zal te bewonderen zijn. Een kachel die zowel van buiten als aan de binnenkant van speksteen is, heeft daarmee een heel warme jas. Dit betekent dat je met een beetje hout al warmte krijgt én houdt. Uiteraard vertellen we graag over de voordelen en bijzondere eigenschappen van speksteenkachels.” Tijdens dit speciale ‘koken & stoken weekend’ gelden verrassende aanbiedingen, passend bij de persoonlijke situatie van de koper. “En wie dit weekend een speksteenkachel koopt, krijgt er van ons een gratis broodbakmachine bij.”

Speksteenkachel op toernee

Na deze themaweekenden in Orvelte, Reutum en Joure sluit Haardenhuys Gelderland te Epe de reeks speksteen stookweekenden met als thema 'koken & stoken' af. De speksteenkachels zullen uiteraard in hun volle glorie te zien blijven in alle showrooms van 't Stokertje, dus ook op andere dagen kunt u bij ons terecht.

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht