Introductie Dik Geurts design houtkachels Oktober Woonmaand

9 jaren en 5 maanden geleden geplaatst
Introductie Dik Geurts design houtkachels Oktober Woonmaand afbeelding

Dik Geurts

Dik Geurts Vidar Triple houtkachel

De maand oktober, traditioneel bekend als oktober woonmaand, is ook bij ’t Stokertje Kachelparadijs in Orvelte een bijzondere maand. De showroom van het Kachelparadijs barst dit najaar van de noviteiten op stookgebied. De meest in het oog springende verandering in de showroom is de introductie van de Dik Geurts designkachels en haarden.  Dik Geurts is een Nederlandse fabrikant die haarden en kachels ontwerpt voor mensen die waarde hechten aan een mooi ontwerp en aan vakmanschap. Vooral de hanghaarden, zoals de Bora Flex die bij de entree van ’t Stokertje hangt, zijn echte blikvangers.

OKTOBER WOONMAAND, OKTOBER STOOKMAAND

Dik Geurts Tornado Oblique houtkachelEigenaar Marc Hoogland is erg blij met de kachels en haarden van Dik Geurts. "Het minimalistische, nuchtere design van de Dik Geurts houtkachels is erg in trek bij onze klanten. Geen onnodige franje, maar functionele vormgeving  passend bij ’t Stokertje, gecombineerd met een hoog afwerkingsniveau, uitstekende verbrandingstechniek en een groot bedieningsgemak.  De kachels stralen gewoon uit dat je met kwaliteit te maken hebt. Bijna alle courante kachels en haarden van Dik Geurts zijn bij ons te zien dus uit een folder bestellen is niet nodig. Ook vertellen wij u graag meer over de voordelen van het infrarode glas van de Vidar Triple. De Vidar Triple is een vrijstaande houtkachel met veel glas en aan drie kanten zicht op het vuur. Door het warmte reflecterende vermogen van het infrarood glas is het rendement hoger en brandt de kachel schoner dan ooit tevoren."

GRATIS INTERIEURADVIES VAN HORIZON STYLING

Dik Geurts Tornado Oblique houtkachel"Speciaal voor de Oktober woonmaand actie hebben we op 19 oktober Kim Schamper van Horizon Styling uitgenodigd voor gratis interieuradvies aan onze klanten. Al met al wordt het een inspirerend weekend, aldus Marc Hoogland."  Kim Schamper van Horizon Styling helpt u graag verder de sfeer te creëren die bij u én uw kachel of haard past. Neemt u vooral tekeningen en foto’s mee van uw woning. Hoe meer u kunt laten zien hoe beter. U kunt zich inschrijven voor GRATIS INTERIEURADVIES via www.stokertje.nl/styling. Op deze website staat ook de afsprakenagenda.

Tijdens de Oktober Woonmaand kunt u niet alleen genieten van alle noviteiten, u kunt ook profiteren van onze woonmaandactie bij ’t Stokertje Kachelparadijs aan de Dorpsstraat 12 te Orvelte, 0593-322417. 

styling

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht