Merken

Alles over --> OLYMPIA houtkachels: uw houtkachel ?

Olympia kachels en haarden

Indien u op zoek bent naar een Olympia houtkachel of houthaard dan bent u bij een van de Stokertje bedrijven aan het juiste adres. Onze showrooms verspreid door Nederland tonen alle merken haarden, houtkachels, gaskachels en schouwen. Veel Olympia houtkachels en houthaarden zijn te bewonderen. Bel met onze verkooppunten of uw type Olympia houtkachel of houthaard er ook nog staat of dat dit type Olympia houtkachel of houthaard zelfs brandend is te zien. Ieder type Olympia houtkachel of houthaard wordt trouwens door ons geleverd tegen een zeer concurrerende prijs. Bij het uitzoeken van de juiste houtkachel of houthaard zijn er verschillende dingen die een rol van betekenis kunnen spelen. Naast de prijs zijn natuurlijk ook van belang zaken als de kwaliteit, het uiterlijk, capaciteit, betrouwbaarheid, garantievoorwaarden, gebruikersgemak en ga zo maar door. Onze deskundigen op het gebied van interieur, warmtetechniek en Olympia houtkachels en houthaarden in het bijzonder zijn graag uw gids in kachelland. Natuurlijk is een Olympia houtkachel of houthaard gebaseerd op gedegen deskundig advies een sieraad voor de aankleding van uw interieur. Een houtkachel of houthaard moet immers naast zijn functionaliteit ook een meerwaarde zijn voor de aankleding van uw woning. ‘t Stokertje denkt met u mee in al deze zaken. U koopt immers geen Olympia houtkachel of houthaard voor een periode van een maand maar u wil hier over 10 jaar nog het plezier van ondervinden. Wij streven naar de juiste prijs kwaliteit verhouding, ook voor de Olympia houtkachel of houthaard. Omdat geen houtkachel, houthaard of schouw hetzelfde is staan wij u graag te woord met een uitgebreid advies over de beste Olympia houtkachel of houthaard afgestemd op uw wensen. Mocht u op dit moment vragen hebben over een bepaald type Olympia houtkachel of houthaard , neemt u dan vrijblijvend contact op, wij staan u graag te woord.

De Olympia houtkachel of houthaard staat bekend om zijn hoge rendement en uitstekend regelbare schone verbranding. Hierdoor voldoet de Olympia houtkachel of houthaard in alle opzichten aan de huidig gestelde milieu eisen. Tevens scheelt dit een hoop in stookkosten en realiseert u dus, dankzij Olympia een besparing op uw energie nota. Een Olympia houtkachel of houthaard is uiteraard leverbaar in verschillende afmetingen en uitstraling. Door onze uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van interieur, warmtetechniek, vuurarchitectuur, rookkanalen, gasleidingen en bouwvoorschriften kunnen wij ieder type bij u thuis installeren. Ook de ervaring met Olympia houtkachels en houthaarden is zeer uitgebreid. Door de duizenden haarden, houtkachels en schouwen die jaarlijks door ’t Stokertje geplaatst worden kunnen de specialisten van ’t Stokertje ook bij u thuis putten uit een uitgebreide kwalitatief hoogwaardige organisatie. Soms zijn handleidingen en voorschriften van Olympia houtkachels of houthaarden niet volledig toereikend, bedrijfseigen vlugschriften en instructies dienen in dat geval als aanvulling. In enkele gevallen komt onze servicedesk zelfs in actie om ook u te helpen het maximale plezier uit uw Olympia houtkachel of houthaard te kunnen laten halen. Vanwege het hoge rendement en een uitstekende verhouding tussen de afmeting en capaciteit, creëert u met een Olympia houtkachel sowieso een warme sfeer in huis. Welk type nu precies ? ………, onze specialisten in onze showrooms zullen u graag voorzien van een op maat gesneden Olympia advies.

’t Stokertje zorgt dus met haar Advies Installatie en Onderhoud BV voor het gehele traject van aankoop tot plaatsing. Bij plaatsing is onze werkwijze zeer efficiënt zodat u binnen afzienbare tijd gebruik kan maken van uw warmtebron. Vrijwel altijd heeft ’t Stokertje Olympia houtkachels of houthaarden op voorraad staan. Mocht dat onverhoopt niet het geval zijn dan wordt de Olympia houtkachel of houthaard van uw keuze waarschijnlijk vlot geleverd hetgeen afhankelijk is van de productieplanning en distributieafspraken die wij hebben gemaakt met de Olympia fabriek. De Stokertje bedrijven blinken onder andere uit in razendsnelle levertijd. Op dit punt wordt uw belang echter tevens bepaald door de Olympia fabriek, mocht de levertijd van uw nieuwe Olympia houtkachel of houthaard in het ergste geval niet aan uw wensen voldoen dan leveren wij graag tijdelijk een passend alternatief of zelfs tijdelijk uw gewenste type Olympia houtkachel of houthaard omdat wij die nog hebben staan als demo of tweede hands exemplaar.

Kortom als straks de Olympia houtkachel bij u thuis staat vertrouwen we erop dat u veel reclame maakt voor ’t Stokertje en haar Olympia houtkachels en houthaarden in het bijzonder. Ervaar het zelf …. Olympia en ’t Stokertje maken samen het verschil, dit is een uitstekend voorbeeld van 1 + 1 = 3. Bent u dus benieuwd naar prijzen van een Olympia houtkachel of houthaard , neemt u dan gerust contact met ons op. Uiteraard leveren wij naast de Olympia houtkachel of houthaard ook een zeer variërend aanbod van andere merken houtkachels en houthaarden. ’t Stokertje levert het allemaal !! Bij een bezoek aan onze showroom vertellen we u graag de diverse mogelijkheden en prijzen van een Olympia houtkachel en wanneer gewenst dit in relatie tot alle andere merken houtkachels en mogelijkheden.

Tot ziens, wij ontvangen u graag bij de Olympia houthaard.


Meer houtkachels van Olympia

Corona update, wij zijn open en staan voor u klaar!

UITVERKOOP PARTIJ dubbelwandig pijpmateriaal

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht

Check gedaan? Haard aan!