Merken

Alles over --> DIK GEURTS houtkachels: uw houtkachel ?

Dik Geurts kachels en haardenIndien u op zoek bent naar een Dik Geurts houtkachel of houthaard dan bent u bij een van de Stokertje bedrijven aan het juiste adres. Onze showrooms verspreid door Nederland tonen alle merken haarden, houtkachels, gaskachels en schouwen. Ook veel Dik Geurts houtkachels en houthaarden zijn te bewonderen. Onze inkooporganisatie met contacten wijd verspreid door geheel Europa legt regelmatig beslag op grote aantrekkelijke partijen houtkachels, houthaarden, allesbranders etc. etc. Ook de Dik Geurts houtkachel of houthaard zit hier regelmatig tussen. Ook voor interessante demo modellen of gebruikte exemplaren van de Dik Geurts kachel kan u bij de Stokertje vestigingen terecht. Bel met onze verkooppunten of uw type Dik Geurts houtkachel of houthaard er ook staat of dat dit type Dik Geurts houtkachel of houthaard zelfs brandend is te zien. Bij het uitzoeken van de juiste houtkachel of houthaard zijn er verschillende dingen die een rol van betekenis kunnen spelen. Naast de prijs zijn natuurlijk ook van belang zaken als de kwaliteit, het uiterlijk, capaciteit, betrouwbaarheid, garantievoorwaarden, gebruikersgemak en ga zo maar door. Onze deskundigen op het gebied van interieur, warmtetechniek en houtkachels en houthaarden in het bijzonder zijn graag uw gids in kachelland. Natuurlijk is een evt. keuze voor een Dik Geurts houtkachel of houthaard gebaseerd op gedegen deskundig advies een sieraad voor de aankleding van uw interieur. Een houtkachel of houthaard moet immers naast zijn functionaliteit ook een meerwaarde zijn voor de aankleding van uw woning. ‘t Stokertje denkt met u mee in al deze zaken. U koopt immers geen Dik Geurts houtkachel of houthaard voor een periode van een maand maar u wil hier over 10 jaar nog het plezier van ondervinden. Wij streven naar de juiste prijs kwaliteit verhouding, ook voor de Dik Geurts houtkachel of houthaard. Omdat geen houtkachel, houthaard of schouw hetzelfde is staan wij u graag te woord met een uitgebreid advies over de beste Dik Geurts houtkachel of houthaard afgestemd op uw wensen. Het kan zelfs zo zijn dat u met elkaar besluit, toch de keuze op een ander nog meer passend merk dan de Dik Geurts houtkachel of houthaard, te laten vallen. Mocht u op dit moment vragen hebben over een bepaald type Dik Geurts houtkachel of houthaard , neemt u dan vrijblijvend contact op, wij staan u graag te woord.

De Dik Geurts houtkachel of houthaard staat bekend om zijn hoge rendement en uitstekend regelbare schone verbranding. Hierdoor voldoet de Dik Geurts houtkachel of houthaard in alle opzichten aan de huidig gestelde milieu eisen. Tevens scheelt dit een hoop in stookkosten en realiseert u dus, dankzij Dik Geurts een besparing op uw energie nota. Een Dik Geurts houtkachel of houthaard is uiteraard leverbaar in verschillende afmetingen en uitstraling. Door onze uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van interieur, warmtetechniek, vuurarchitectuur, rookkanalen, gasleidingen en bouwvoorschriften kunnen wij ieder type kachel of haard bij u thuis installeren. Ook de ervaring met Dik Geurts houtkachels en houthaarden is door de loop der jaren zeer uitgebreid geworden. Door de duizenden haarden, houtkachels en schouwen die jaarlijks door ’t Stokertje geplaatst worden kunnen de specialisten van ’t Stokertje ook bij u thuis putten uit de uitgebreide kwalitatief hoogwaardige organisatie. Soms zijn handleidingen en voorschriften van Dik Geurts houtkachels of houthaarden niet volledig toereikend, bedrijfseigen vlugschriften en instructies dienen in dat geval als aanvulling. In enkele gevallen komt onze servicedesk zelfs in actie om ook u te helpen het maximale plezier uit uw Dik Geurts houtkachel of houthaard te kunnen laten halen. Vanwege het hoge rendement en een uitstekende verhouding tussen de afmeting en capaciteit, creëert u met een Dik Geurts houtkachel sowieso een warme sfeer in huis. Welk type nu precies ? ………, onze specialisten in onze showrooms zullen u graag voorzien van een op maat gesneden Dik Geurts advies.

’t Stokertje zorgt dus met haar Advies Installatie en Onderhoud BV voor het gehele traject van aankoop tot plaatsing. Bij plaatsing is onze werkwijze zeer efficiënt zodat u binnen afzienbare tijd gebruik kan maken van uw warmtebron. Vrijwel altijd heeft ’t Stokertje haar verkochte Dik Geurts houtkachels of houthaarden op voorraad staan. Mocht dat onverhoopt niet het geval zijn dan wordt de Dik Geurts houtkachel of houthaard van uw keuze waarschijnlijk vlot geleverd hetgeen afhankelijk is van de productieplanning en distributieafspraken die wij hebben gemaakt met de Dik Geurts fabriek, importeurs of handelaren van de Dik Geurts houtkachel of houthaard door geheel Europa. De Stokertje bedrijven blinken onder andere uit in razendsnelle levertijd. Op dit punt wordt uw belang echter tevens bepaald door voornoemde Dik Geurts fabriek, importeurs of handelaren in Dik Geurts houtkachels of houthaarden. Mocht de levertijd van uw nieuwe Dik Geurts houtkachel of houthaard in het ergste geval niet aan uw wensen voldoen dan leveren wij graag tijdelijk een passend alternatief of zelfs tijdelijk uw gewenste type Dik Geurts houtkachel of houthaard omdat wij die nog hebben staan als demo of tweede hands exemplaar.Kortom als straks de door u gewenste Dik Geurts houtkachel bij u thuis staat; vertrouwen we erop dat u veel reclame maakt voor ’t Stokertje. Bent u dus benieuwd naar prijzen van een Dik Geurts houtkachel of houthaard , neemt u dan gerust contact met ons op. Uiteraard leveren wij naast de Dik Geurts houtkachel of houthaard ook een zeer variërend aanbod van andere merken houtkachels en houthaarden. ’t Stokertje levert het allemaal !! Bij een bezoek aan onze showroom vertellen we u graag de diverse mogelijkheden en prijzen van een Dik Geurts houtkachel en wanneer gewenst dit in relatie tot alle andere merken houtkachels en mogelijkheden.Tot ziens, wij ontvangen u graag bij de Dik Geurts houthaard.


Meer houtkachels van Dik Geurts

Dik Geurts in de opruiming

  Dik Geurts Sirocco designhaard

  Opruiming!

  Dik Geurts Sirocco designhaard Nu 990,00
  Dik Geurts Prostyle tunnelhaard EA inbouwkader

  Opruiming!

  Dik Geurts Prostyle tunnelhaard EA inbouwkader
  adviesprijs 3.490,00 Nu 2.695,00
  kassakorting
  Dik Geurts Oval tuinhaard showroommodel

  Opruiming!

  Dik Geurts Oval tuinhaard showroommodel
  adviesprijs 550,00

  Nu met 50,00 extra
  lente kassakorting Nu 490,00 440,00
  Dik Geurts Bora Flex EA draaibare houthaard showroommodel

  Opruiming!

  Dik Geurts Bora Flex EA draaibare houthaard showroommodel
  adviesprijs 3.700,00 Nu 2.890,00

Corona update, wij zijn open en staan voor u klaar!

UITVERKOOP PARTIJ dubbelwandig pijpmateriaal

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht

Check gedaan? Haard aan!