Kalfire Fura 60 ultrasoon gashaard

Op=Op, nu met 200,00 winter kassakorting

van 2.550,00, nu voor
1.790,00 1.590,00

Actievoorwaarden kassakorting

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Kalfire
Model: Fura 60 uni
Soort haard: Inbouw/inzet
Brandstof: Gashaard (Gesloten Systeem)
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Convectie
Staat: Nieuw uit verpakking

De Kal-fire Fura 60 ultrasoon s nu bij ons in de uitverkoop! Deze inbouwhaard op gas staat  bij ons in de showroom in Twente en heeft nog geen branduren gemaakt daarom krijgt u van ons uiteraard de volledige garantie, net zoals bij elke andere nieuwe Kal-fire gashaard. We willen onze showroom graag weer voorzien van een ander model daarom zijn we rigoreus aan het opruimen. De Kal-fire Fura 60 heeft 2-7 kiloWatt vermogen en heeft als branderdecoratie een houtset. De Kal-Fire Fura 60 is een gas inbouw haard met gesloten systeem dat op de gevel kan worden aangesloten. U hebt voor deze gashaard geen rookkanaal tot boven de nok van uw woning nodig.  De diameter van het rookkanaal is 150/100. De Kal-fire Fura 60 is een prachtige kleine inbouw gashaard dat in een woonkamer maar ook heel goed in een keuken kan worden geplaatst. Het vermogen van de haard is voldoende om uw ruimte bij te verwarmen en biedt veel gezelligheid door zijn prachtig vlammenspel. De vlammen kunt u in hoogte instellen door de bijgeleverde afstandsbediening. De inbouwmaten van de Kal-fire Fura 60 zijn 83 x 61.5 x 32 cm (hxbxd). Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor de Kal-fire Fura 60 in onze showroom met referentienummer SHR.05385 dus OP=OP. 

Wist u dat u met een gaskachel behoorlijk op uw stookkosten kunt besparen in het voor- en naseizoen? Vaak zijn alleen de avonden dan een beetje kil en heeft u plaatselijk behoefte aan wat extra warmte. Dan is het niet nodig om het hele centrale verwarmingssysteem op te starten, maar kunt u volstaan door de gaskachel aan te zetten. Dit is een stuk voordeliger en veel gezelliger op de koop toe!Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier