STOKERTJE: Haarden, kachels, schouwen en nog veel meer.

Welkom bij `t Stokertje kachelbedrijven met vestigingen in Drenthe, Friesland & Gelderland. Zoekt u een nieuwe of gebruikte houtkachel, gaskachel, gashaard of mooie schouw? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, want bij ’t Stokertje slaagt u altijd! U kunt bij ons terecht voor houtkachels, pelletkachels, gashaarden en elektrische sfeermakers van meer dan 100 topmerken, waarvan de nieuwste modellen altijd in onze sfeervolle showrooms zijn te bewonderen. Ook goede tweedehands kachels of antieke modellen zijn bij ons te vinden! In de showrooms staan honderden opstellingen, waarvan er velen brandend zijn te zien. Bovendien zijn de meeste modellen veelal direct uit voorraad leverbaar, zodat u snel van uw nieuwe kachel, haard of schouw kunt genieten.

Voorproefje online ?

houtkachel-houthaard-houtkachels Houtkachel of houthaard digitale tour

gaskachel-gashaard-gaskachels Gaskachel of gashaard digitale tour


Verkooppunten van 't Stokertje presenteren allen een vergelijkbaar concept, toch valt er het één en ander te onderscheiden. Het Kachelparadijs Orvelte te Drenthe brengt naast de grootste gaskachel en houtkachel presentatie van de Benelux tevens een kachelmuseum en dagelijks ambachtelijke live demonstraties smeden, klompen maken en houtzagen. In de Vuurplaats Orvelte vindt u naast een multimediapresentatie over "Het ontstaan van vuur" ook allerlei nostalgische modellen houtkachels, gaskachels, gashaarden en kolenkachels, in de volksmond ook wel allesbranders genoemd. Ontwerpideëen en bijzondere gashaardpartijen zijn te vinden in onze Inspiration Shop. De haardenspecialist van de Benelux met vrijwel ieder merk houtkachel of gashaard in de showrooms vindt u gelegen in de driehoek Emmen, Assen en Hoogeveen. Bent u Fries, Twent, Groninger of Drents, op een geringe afstand voor u bereikbaar ontvangen wij u graag warm. Naast dat dit verkooppunt de houtkachel en gashaard specialist is voor de provincies Friesland, Groningen en Drenthe is de aantrekkingskracht van deze vestiging met ontelbare houtkachels en gaskachels een inspiratiebron voor vele jaarlijkse bezoekers uit het gehele land.

U kunt zich ook laten adviseren bij het Haardenhuys Gelderland in Epe. Deze vestiging is zeer goed bereikbaar vanaf de plaatsen Zwolle, Harderwijk, Barneveld, Apeldoorn, Arnhem, Raalte en Deventer is het middelpunt van sfeer- & warmtevoorziening in de regio. Hier ziet u een overweldigende hoeveelheid ingebouwde en aangeklede gashaarden, pelletkachels, houtkachels en design gaskachels en houthaarden die solo de woonruimte verrijken. Naast de marktleidende positie in de regio worden dagelijks gasten ontvangen uit de provincies Utrecht, Noord Holland, Brabant, Zuid Holland, Zeeland en Limburg. Haardenhuys Gelderland is de uitvalsbasis voor de landelijke afdekking van de Stokertje bedrijven.

Onvervalste Friese nuchterheid, gecombineerd met warmte vindt u bij het Kachelhus Fryslan te Joure, leuk te combineren met een bezoek aan het museum van Douwe Egberts. Onze medewerkers van deze vestiging onthalen u warm en zullen uw gids zijn in het zich steeds meer ontwikkelende woud van houtkachels, gaskachels, gashaarden, pelletkachels, elektrische sfeerhaarden en schouwpartijen.