STOKERTJE: Schouwen van natuursteen

Natuurstenen schouwen
Heeft u de ruimte in huis om een schouw te kunnen plaatsen, dan is het natuurlijk prachtig om een centrale vuurplaats in huis te creëren. Een schouw met ingebouwde haard is naast een gezellige warmtebron namelijk ook nog eens een prachtige blikvanger!
Natuursteen is een duurzaam natuurproduct, dat in onnoemelijk veel soorten verkrijgbaar is, verschillend in unieke uiterlijke kenmerken en eigenschappen. ze verschillen in unieke uiterlijke kenmerken en eigen -schappen. Qua kleur en oppervlaktetekening en in hardheden. Daardoor kunt u uw schouw juist die uitstraling meegeven die volledig past bij uw persoonlijke wensen.

Alle merken schouwen
´t Stokertje levert vrijwel alle merken en soorten schouwen, variërend van strakke en eenvoudige modellen tot nostalgische schouwen met ornamenten. Ook de keuze voor een matte of juist glanzende natuursteen is bepalend voor de uitstraling van het geheel. Uiteraard is het mogelijk een schouw op maat te laten maken in de door u gewenste steensoort en uitvoering. Onze medewerkers vertellen u graag over de vele mogelijkheden.
Stokertje Selectie
Door de overweldigende keuze die u bij ´t Stokertje vindt, kunnen wij ons goed voorstellen dat u het spoor een beetje bijster raakt. Daarom hebben we voor u de Stokertje Selectie samengesteld. Deze selectie van kachels en schouwen is gebaseerd op de jarenlange ervaring van de medewerkers en klanten van ´t Stokertje. Alle kachels en schouwen uit de Stokertje Selectie zijn gegarandeerd een goede koop!

Klik hier voor mooie plaatjes