STOKERTJE: Electrische haarden en schijnvuur

Heeft u een woning zonder rookkanaal, maar wilt u wel graag genieten van een intrigerend vlammenspel en behaaglijke warmte?

Dat kan uitstekend met een elektrische haard of kachel, ook wel schijnvuur genoemd. Het enige dat u nodig heeft, is een beetje ruimte en een stopcontact om een gezellig en warm plekje in huis te creëren.

Alle merken elektrische haarden en kachels
´t Stokertje levert vrijwel alle merken elektrische haarden en kachels. Van heel strak en modern tot zeer nostalgisch schijnvuur ingebouwd in een schouw. Naast vrijstaande haarden en inzethaarden met schijnvuren zijn ook de elektrische hanghaarden erg in trek. Doordat u eindeloos kunt variëren met de vorm en kleur van de lijsten is de keuze enorm. U kunt uw elektrische haard of kachel dus helemaal aan uw eigen smaak aanpassen!

Stokertje Selectie
Door de overweldigende keuze die u bij ´t Stokertje vindt, kunnen wij ons goed voorstellen dat u het spoor een beetje bijster raakt. Daarom hebben we voor u de Stokertje Selectie van schijnvuren samengesteld. Deze selectie van electrische kachels en haarden is gebaseerd op de jarenlange ervaring van de medewerkers en klanten van ´t Stokertje. Alle electrische kachels en haarden uit de Stokertje Selectie zijn gegarandeerd een goede koop!

Klik hier voor mooie plaatjes van kachels en haarden« Terug en meer

Corona update, wij zijn open en staan voor u klaar!

Gratis Stookworkshop 18 september

UITVERKOOP PARTIJ dubbelwandig pijpmateriaal

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht

Check gedaan? Haard aan!