STOKERTJE: Pelletkachel beste koop

PELLETKACHEL

Waarom pelletkachel kopen ?

Met een pelletkachel bespaart u honderden euro's stookkosten. Door een perfecte dosering van de pellets in de pelletkachel, brandt de pelletkachel optimaal met een zeer hoog rendement. Omdat de pellets zijn geperst onder hoge druk hebben deze een hogere energie-waarde dan een blok hout.

Steeds meer mensen ontdekken de pelletkachel !'t Stokertje is specialist in verwarming. Ook de pelletkachel neemt een steeds belangrijkere plaats in in de maatschappij. Luister hier naar een interview met een van onze adviseurs op RTV Drenthe met betrekking tot de pelletkachel. De keuze voor een pelletkachel kunt het beste nemen samen met onze adviseurs. Gezien het grote unieke assortiment van 't Stokertje kunt u rekenen op het meest deskundige en onafhankelijk advies.U heeft de pelletkachel binnen 1 tot 4 jaar terug verdient. Zelfs de rekening van het stroomverbruik gaat naar beneden omdat de pelletkachel minder stroom verbruikt dan de CV-ketel. Door de in de pelletkachel ingebouwde geluidsarme ventilator circuleert de warmte door het gehele vertrek.Het gemak van de pelletkachel is ongekend .....De eenvoudige bediening van de pellekachel is een van de voordelen. Een druk op de knop en de kachel doet de rest. De ingebouwde thermostaat, programmeerbaar (met allerlei opties en mogelijkheden) voor de hele week, zorgt ervoor dat de pelletkachel uw nieuwe huisvriend wordt. De installatie van een pelletkachel is ook eenvoudig.

Het milieu en onderhoud

Een houtpellet is gemaakt van afval van zagerijen e.d. dit maakt dat de pelletkachel uiterst milieu vriendelijk is. Daar komt nog bij dat de pelletkachel vrijwel geen fijnstof uitstoot heeft. De pelletkachel is dus schoner dan de houtkachel. Het onderhoud van de pelletkachel is eenvoudigf maar wel belangrijk. Raadpleeg wel de specialist of neem een onderhoudscontract voor uw pelletkachel.'t Stokertje levert ieder merk pelletkachel.