STOKERTJE: Inzethaarden beste koop

Inzethaarden zijn prachtig om in een bestaande open haard te plaatsen. Ze zijn hier speciaal voor ontwikkeld en daarom erg gemakkelijk te plaatsen. Het belangrijkste is natuurlijk dat de inzethaard past in de opening van de open haard. Als de opening te groot is, is dat niet zo'n probleem omdat er altijd een afwerklijst gebruikt kan worden. 

wanders-inzethaarden

Welke inzethaarden?

Ten eerste kies je natuurlijk de brandstof. Inzethaarden zijn er in alle soorten en maten. Wil je comfort en gemak, dan kies je voor inzethaarden op gas. Wil je de gezelligheid en de geur van hout? Dan kies je voor houtgestookte inzethaarden. Daarbij is de keuze tussen hout of pellets. Tot slot zijn er natuurlijk ook nog inzethaarden die elektrisch werken. Voor elke soort brandstof heb je natuurlijk meerdere modellen.

Inzethaarden in alle vormen

Een inzethaard kan gekocht worden in een front model, hoek of driezijdig open. Deze keuze wordt meestal bepaald door de huidige situatie om veel hak- en breekwerk te voorkomen. Een front model inzethaard is het meest eenvoudig te plaatsen, maar biedt ook het minste zicht op het vuur. Bij inzethaarden met een hoek, is er keuze uit links of rechts. Een inzethaard hoek links betekent dat de hoek aan de linkerkant zit als je frontaal naar de haard kijkt. Daar vergissen mensen zich nog wel eens in. Driezijdige inzethaarden geven een prachtig uitzicht op de vlammen en zijn daarom erg geliefd.

Inzethaarden van alle merken

't Stokertje is van alle markten thuis, we leveren daarom ook bijna alle merken en soorten inzethaarden. De bekendste merken inzethaarden (op gas of hout) zijn Barbas, Bellfires, Dru, Helex, Wanders, Dik Geurts, Faber enzovoort. Omdat we bijna alle merken leveren kunt u bij ons rekening op een onbevooroordeeld objectief advies. In onze showroom zijn heel veel inzethaarden opgesteld dus u hoeft niet van een plaatje te kopen maar kunt de haarden gewoon in het echt bekijken. 

Installatie inzethaarden 

Het installeren van inzethaarden is vrij eenvoudig. U kunt dit zelf gaan doen, maar u kunt het natuurlijk ook overlaten aan de specialisten van 't Stokertje. We komen van tevoren langs om een opname te doen zodat we nit voor verrassingen komen te staan. Het installeren is één van onze mogelijkheden, maar ook voor het onderhoud, schoorsteen vegen, reparatie en nog veel meer kunt u bij ons terecht. Kijk ook eens bij onze diensten voor een totaal overzicht.