STOKERTJE: Inzethaard beste koop - merk

Welke inzethaard van welk merk is de beste koop? 't Stokertje helpt u graag verder bij uw keuze. Er is zoveel keuze dat het niet zo gemakkelijk is om onderscheid te maken. Natuurlijk moet u eerst kiezen of u een houtgestookte, gasgestookte of elektrische inzethaard wilt kopen. Daarna komt de keuze voor de vorm van de inzethaard die u wilt kopen. Hierbij kunt u kiezen uit een front haard, hoek inzethaard en een driezijdige inzethaard. De keuze wordt bepaald door uw huidige situatie en of u ook wilt breken of juist kiest voor een eenvoudig installatie. Pas daarna komt de keuze voor het merk inzethaard aan de orde. Er zijn veel merken inzethaarden. Welk merk u koopt is niet heel erg belangrijk omdat alle merken die 't Stokertje levert garant staan voor een goede werking en kwaliteit. De meeste leveranciers van inzethaarden zijn Nederlands en dat maakt communicatie gemakkelijk en betrouwbaar. 

inzethaard-merk-koop

Welke merken inzethaard kunt u kopen?

De bekendste merken van Nederlandse bodem zijn, Dik Geurts, Barbas, Bellfires, Dru, Helex, Wanders, Faber, Oxford enzovoort. Er zijn ook nog een aantal buitenlandse merken, vooral als het gaat om inzethaarden die met pellets gestookt worden. Welk merk de beste koop is hangt vooral af van uw persoonlijke voorkeuren. Bij inzethaarden op gas bepaalt het vlambeeld en de houtstammenset vaak uw keuze. De ene persoon houdt van drukke, weelderige vlammen en een ander heeft het liever wat rustiger. Er zijn ook wel merken die een inzethaard leveren met kiezels i.p.v. een houtstammenset. Deze afwegingen zijn daarom vrij persoonlijk omdat over smaak niet valt te twisten.

Haardencatalogus en showroom

U kunt zich eerst oriënteren via onze haardencatalogus op onze website. Maak gebruik van de selectiecriteria om eens rond te neuzen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om in één van onze showrooms langs te komen. In Drenthe, Friesland, Overijssel en Gelderland zijn wij goed vertegenwoordigd. Onze medewerkers zullen u graag rondleiden en adviseren.