STOKERTJE: Inzethaard beste koop

Een inzethaard kan u veel meer plezier opleveren dan een open haard. Daarom zijn inzethaarden de laatste jaren ook enorm populair. De open haard begint steeds meer in het verdomhoekje te raken in verband met het lage rendement en de belasting voor het milieu. Duurzaamheid en zuinigheid spreken in het voordeel van de inzethaard.

Welke inzethaard is de beste koop?

Er zijn veel soorten inzethaarden. Allereerst moet u natuurlijk een keuze maken uit de brandstof die het beste bij u en uw situatie past. Gas, hout of pellets (zoals op de foto hieronder), het is allemaal mogelijk. Denk goed na over de voor- en nadelen of laat u voorlichten in onze showroom. Wij helpen u graag verder bij uw keuze. 

edil-kamin-inzethaard-pellets

Front, hoek of driezijdig

De vorm van uw inzethaard is afhankelijk van de huidige situatie. Vindt u het moeilijk om hier een beslissing over te nemen? Neem dan een foto mee van uw woonkamer en wij helpen u bij uw keuze. Een driezijdige haard biedt natuurlijk meer zicht op het vuur dan een fronthaard en een hoekhaard zit daar tussenin. De foto hieronder laat een inzethaard van Barbas zien met een hoek aan de rechterkant.

barbas-inzethaard

Koop een inzethaard met gemak

Gelukkig zijn er vele merken inzethaarden. De meeste leveranciers zoals Dik Geurts, Helex, Wanders, Barbas en Bellfires zijn Oerhollandse bedrijven. Het lijstje met Hollandse fabrikanten kan ook nog aangevuld worden met Oxford, Dru, Faber en ga zo maar door. Er is dus voldoende keuze en het leukste is natuurlijk om een kachel van Nederlandse makelij aan te schaffen. Het zijn stuk voor stuk kwaliteitsproducten en leveranciers waar 't Stokertje de afgelopen jaren een goede relatie mee heeft opgebouwd. Kijk vooral in onze haardencatalogus om een indruk op te doen. In onze showroom bent u natuurlijk ook van harte welkom. We zitten in de provincies Drenthe, Friesland, Gelderland en Overijssel.