STOKERTJE: Gaskachels beste koop

Gaskachels

Genieten van vuur met een druk op de knop

Genieten van gaskachels van vlammetjes die speels om een houtblok heen krullen kan ook bij u in de woonkamer !. Echt vuur, maar met alle voordelen van moderne gaskachels. Veelal kunt u de gaskachels eenvoudig op afstand bedienen. Welk type gaskachels u ook zoekt, u slaagt altijd bij 't Stokertje.

Alle soorten en alle merken gaskachels !

Het unieke assortiment van de Stokertje bedrijven omvat alle merken gaskachels. Zo leveren we verschillende typen gaskachels met convectie, de gietijzeren gaskachels, gaskachels als inbouwhaard (bij nieuwbouw), gaskachels als inzethaard (bij vervanging), de gaskachels zonder afvoer, de gaskachels als gevelkachel en de gaskachels als moederhaard.

Installatie van de gaskachels

De gaskachels van 't Stokertje kunnen vrijstaand geplaatst worden, maar ook ingebouwd in een bestaande open haard of schouw. Ceramisch materiaal kan bij de gaskachels voor extra warmteopslag zorgen. De gaskachels produceren meestal convectiewarmte (warme lucht) maar door de ceramische ruiten is ook gezellige stralingswarmte voelbaar.

De gaskachels kunnen geplaatst worden met open of gesloten verbranding. Bij een gesloten systeem gaskachels wordt de verbrandingslucht direct van buiten aangevoerd. Vaak gebeurt dit via een gevelkanaal waarlangs tegelijk ook de rookgassen worden afgevoerd (gevelkachel). Bij open systeem gaskachels komt de verbrandingslucht uit de kamer. Dat is op zich geen probleem als er maar een goede schoorsteen voor de gaskachels aanwezig is. Het rendement van gesloten gashaarden ligt wel hoger dan bij open haarden.

De gaskachels hebben een lange levensduur en vragen weinig onderhoud.