STOKERTJE: Gaskachel beste koop

Gaskachel

Genieten van vuur met een druk op de knop

Genieten van een gaskachel van vlammetjes die speels om een houtblok heen krullen kan ook bij u in de woonkamer !. Echt vuur, maar met alle voordelen van een moderne gaskachel. Veelal kunt u de gaskachel eenvoudig op afstand bedienen. Welk type gaskachel u ook zoekt, u slaagt altijd bij 't Stokertje.

Alle soorten en ieder merk gaskachel!

Het unieke assortiment van de Stokertje bedrijven omvat ieder merk gaskachel. Zo leveren we verschillende typen gaskachel met convectie, de gietijzeren gaskachel, gaskachel als inbouwhaard (bij nieuwbouw), gaskachel als inzethaard (bij vervanging), de gaskachel zonder afvoer, de gaskachel als gevelkachel en de gaskachel als moederhaard.

Installatie van de gaskachel

De gaskachel van 't Stokertje kan vrijstaand geplaatst worden, maar ook ingebouwd in een bestaande open haard of schouw. Ceramisch materiaal kan bij de gaskachel voor extra warmteopslag zorgen. De gaskachel produceert meestal convectiewarmte (warme lucht) maar door de ceramische ruiten is ook gezellige stralingswarmte voelbaar.

De gaskachel kan geplaatst worden met open of gesloten verbranding. Bij een gesloten systeem gaskachel wordt de verbrandingslucht direct van buiten aangevoerd. Vaak gebeurt dit via een gevelkanaal waarlangs tegelijk ook de rookgassen worden afgevoerd (gevelkachel). Bij een open systeem gaskachel komt de verbrandingslucht uit de kamer. Dat is op zich geen probleem als er maar een goede schoorsteen voor de gaskachel aanwezig is. Het rendement van gesloten haarden ligt wel hoger dan bij open haarden.

De gaskachel heeft een lange levensduur en vraagt weinig onderhoud.