STOKERTJE: Gashaarden beste koop

Gashaarden

Genieten van vuur met een druk op de knop

Genieten van gashaarden van vlammetjes die speels om een houtblok heen krullen kan ook bij u in de woonkamer !. Echt vuur, maar met alle voordelen van moderne gashaarden. Veelal kunt u de gashaarden eenvoudig op afstand bedienen. Welk type gashaarden u ook zoekt, u slaagt altijd bij 't Stokertje.

Alle soorten en alle merken gashaarden !

Het unieke assortiment van de Stokertje bedrijven omvat alle merken gashaarden. Zo leveren we verschillende typen gashaarden met convectie, de gietijzeren gashaarden, gashaarden als inbouwhaard (bij nieuwbouw), gashaarden als inzethaard (bij vervanging), de gashaarden zonder afvoer, de gashaarden als gevelkachel en de gashaarden als moederhaard.

Installatie van de gashaarden

De gashaarden van 't Stokertje kunnen vrijstaand geplaatst worden, maar ook ingebouwd in een bestaande open haard of schouw. Ceramisch materiaal kan bij de gashaarden voor extra warmteopslag zorgen. De gashaarden produceren meestal convectiewarmte (warme lucht) maar door de ceramische ruiten is ook gezellige stralingswarmte voelbaar.

De gashaarden kunnen geplaatst worden met open of gesloten verbranding. Bij een gesloten systeem gashaarden wordt de verbrandingslucht direct van buiten aangevoerd. Vaak gebeurt dit via een gevelkanaal waarlangs tegelijk ook de rookgassen worden afgevoerd (gevelkachel). Bij open systeem gashaarden komt de verbrandingslucht uit de kamer. Dat is op zich geen probleem als er maar een goede schoorsteen voor de gashaarden aanwezig is. Het rendement van gesloten gashaarden ligt wel hoger dan bij open haarden.

De gashaarden hebben een lange levensduur en vragen weinig onderhoud.