STOKERTJE: Gashaard beste koop

Gashaard

Genieten van vuur met een druk op de knop

Genieten van een gashaard van vlammetjes die speels om een houtblok heen krullen kan ook bij u in de woonkamer !. Echt vuur, maar met alle voordelen van een moderne gashaard. Veelal kunt u de gashaard eenvoudig op afstand bedienen. Welk type gashaard u ook zoekt, u slaagt altijd bij 't Stokertje.

Alle soorten en ieder merk gashaard!

Het unieke assortiment van de Stokertje bedrijven omvat ieder merk gashaard. Zo leveren we verschillende typen gashaard met convectie, de gietijzeren gashaard, gashaard als inbouwhaard (bij nieuwbouw), gashaard als inzethaard (bij vervanging), de gashaard zonder afvoer, de gashaard als gevelkachel en de gashaard als moederhaard.

Installatie van de gashaard

De gashaard van 't Stokertje kan vrijstaand geplaatst worden, maar ook ingebouwd in een bestaande open haard of schouw. Ceramisch materiaal kan bij de gashaard voor extra warmteopslag zorgen. De gashaard produceert meestal convectiewarmte (warme lucht) maar door de ceramische ruiten is ook gezellige stralingswarmte voelbaar.

De gashaard kan geplaatst worden met open of gesloten verbranding. Bij een gesloten systeem gashaard wordt de verbrandingslucht direct van buiten aangevoerd. Vaak gebeurt dit via een gevelkanaal waarlangs tegelijk ook de rookgassen worden afgevoerd (gevelkachel). Bij een open systeem gashaard komt de verbrandingslucht uit de kamer. Dat is op zich geen probleem als er maar een goede schoorsteen voor de gashaard aanwezig is. Het rendement van gesloten haarden ligt wel hoger dan bij open haarden.

De gashaard heeft een lange levensduur en vraagt weinig onderhoud.