STOKERTJE: CV gekoppelde kachels met warmtewisselaar

Heeft u genoeg van de voortdurend stijgende energierekening, maar wilt u wél genieten van een mooi vlammenspel?

Dan is een houtkachel met warmtewisselaar wellicht de uitkomst voor u. ´t Stokertje levert zowel CV-gekoppelde kachels die op biomassa gestookt kunnen worden als sfeervolle houtkachels die aangesloten kunnen worden op de centrale verwarming. Met deze kachels kunt u maximaal op uw gasverbruik besparen én een heerlijke warmte en ambiance in uw huis creëren!

Welk type kachel het meest geschikt voor u is, hangt af van onder andere de benodigde capaciteit, de door u gewenste brandstof en de locatie van de kachel binnen of buiten uw woning.

Provincie Drenthe stimuleert aanschaf houtgestookte cv-ketel

KLIK HIER

CHECK UW MERK CV HAARD
Alle merken cv-haarden
U kunt bij ´t Stokertje kiezen uit vrijwel alle merken en soorten cv-haarden. U krijgt van ons altijd een objectief en compleet advies.

Stokertje Selectie
Door de overweldigende keuze die u bij ´t Stokertje vindt, kunnen wij ons goed voorstellen dat u het spoor een beetje bijster raakt. Daarom hebben we voor u de Stokertje Selectie samengesteld. Deze selectie van kachels en schouwen is gebaseerd op de jarenlange ervaring van de medewerkers en klanten van ´t Stokertje. Alle kachels en schouwen uit de Stokertje Selectie zijn gegarandeerd een goede koop!

 

« Terug en meer