STOKERTJE: Buitenhaard of terrashaard

Houdt u ervan tot s avonds laat in uw tuin te zitten? Dan is een buitenhaard of terraskachel ideaal, want deze verspreidt een heerlijke warmte om u heen. Zo kunt u iedere avond genieten van de gezonde buitenlucht én een gezellige sfeer. En wilt u het maximale halen uit uw buitenhaard of terraskachel, neem er dan één die geschikt is om te barbecuen. Met een buitenhaard of terrashaard kunt u bovendien op een veilige en betrouwbare manier een vuurtje stoken in uw tuin.

Buitenkachels en buitenhaarden worden gemaakt van RVS, beton, steen, gietijzer of een combinatie van deze elementen. De kwaliteit van buitenhaarden en terrashaarden varieert enorm, afhankelijk van de duurzaamheid en dikte van het materiaal dat gebruikt is. Sommige buitenhaarden of terrashaarden kunnen het hele jaar door buiten blijven staan, maar voor de meeste buitenhaarden geldt wel dat het de levensduur ten goede komt als ze in de winter binnen gezet worden. Terraskachels en haarden kunnen worden gestaaokt op hou, gas of bio alcohol (ethanol).

meer...

CHECK UW MERK BUITEN HAARD

Alle merken buitenhaarden
´t Stokertje levert vrijwel alle merken buitenhaarden, ook wel terrashaarden genoemd. Wilt u met uw haard ook kunnen barbecuen, geef dit dan aan. Niet alle buitenhaarden zijn namelijk geschikt voor houtstoken of barbecuen. Onze medewerkers vertellen u graag welke buitenhaarden hiervoor geschikt zijn. Ook voor vragen over bijvoorbeeld onderhoud en vorstbestendigheid kunt u bij hen terecht

Stokertje Selectie
Door de overweldigende keuze die u bij ´t Stokertje vindt, kunnen wij ons goed voorstellen dat u het spoor een beetje bijster raakt. Daarom hebben we voor u de Stokertje Selectie samengesteld. Deze selectie van kachels en schouwen is gebaseerd op de jarenlange ervaring van de medewerkers en klanten van ´t Stokertje. Alle kachels en schouwen uit de Stokertje Selectie zijn gegarandeerd een goede koop!