STOKERTJE: Haarden zonder afvoer (afvoerloos)

Haard zonder afvoer

Gashaarden zonder afvoer
Heeft u een woning zonder rookkanaal, maar wilt u wel graag genieten van een intrigerend vlammenspel en behaaglijke warmte? Er is een ruime keuze aan afvoerloze gashaarden (ja echt zonder afvoer), van superstrakke hanghaard tot vrijstaande nostalgische modellen. Dit type haarden zijn allen uitgerust met een katalysator, waardoor de verbrandingsgassen volledig worden geneutraliseerd.


Haarden op bio-alcohol

Dit soort haarden zonder afvoer hebben veelal een uniek design waarbij de combinatie van exclusieve vormgeving en vuur uitzonderlijk goed tot uitdrukking komt. Deze hoogwaardige afvoerloze haarden kunnen dus toegepast worden zonder rookkanaal en daardoor zijn er verrassend veel mogelijkheden om een dergelijke haard te plaatsen. Alle modellen zijn geschikt voor binnen maar ook voor buiten op het terras of balkon.

Elektrische haarden
t Stokertje levert vrijwel alle merken elektrische haarden. Van heel strak en modern tot zeer nostalgisch ingebouwd in een schouw. Naast vrijstaande haarden en inzethaarden zijn ook de elektrische hanghaarden erg in trek. Doordat u eindeloos kunt variëren met de vorm en kleur van de lijsten is de keuze enorm. U kunt uw elektrische afvoerloze haard dus helemaal aan uw eigen smaak aanpassen!

Stokertje Selectie
Door de overweldigende keuze die u bij ´t Stokertje vindt, kunnen wij ons goed voorstellen dat u het spoor een beetje bijster raakt. Daarom hebben we voor u de Stokertje Selectie samengesteld. Deze selectie van kachels en schouwen is gebaseerd op de jarenlange ervaring van de medewerkers en klanten van ´t Stokertje. Alle kachels en schouwen uit de Stokertje Selectie zijn gegarandeerd een goede koop!

CHECK UW MERK AFVOERLOZE HAARD

« Terug en meer