MCZ Pelletkachels

De 10 troeven van MCZ

MCZ is één van de grootste Italiaanse fabrikanten van kachels. de fabriek ligt op 50 KM van Venetië op een terrein van 250.000M². Er werken 200 personen realiseren een omzet van ongeveer 50 miljoen euro.

Wat onderscheidt MCZ van de andere pelletkachels?

Kwaliteit en afwerking. Alle toestellen worden ter plaatse vervaardigd en staan onder een streng systeem van kwaliteitskontrole (iso 9002). De afwerking is onberispelijk.

Design. MCZ onderscheidt zich van andere pelletkachels door een éénvoudig en strak design, aangepast aan onze markt. Zwarte keramieken zijn beschikbaar.

Assortiment. Het aantal modellen is beperkt zodat de dienst na verkoop vrij éénvoudig is. Met een paar modellen dekt MCZ de waaier van 6 tot 12 KW en beschikt naast de gewone AIR-versie ook MULTI-AIR modellen om andere ruimtes te verwarmen. Ook zijn er HYDRO-modellen met aansluitingsmogelijkheid op de CV.

Innovatief. MCZ is de pionier op het vlak van de technische evoluties van de pelletkachel.

Het systeem pelletbox: met deze box kan de particulier zelf de parameters bepalen bij aankoop andere pellets (interventie van een vakman is niet meer nodig)/

Alutec: De branderkamer is vervaardigd uit gietijzer en omgeven door alutecpanelen. Deze zijn meer hittereflecterend dan gietijzer en beschermen het toestel dan ook beter tegen slijtage. Ze zorgen voor een beter rendement dito verbranding en een mooier vlammenbeeld.

Ecostop: Een aantal modellen hebben de functie ecostop.

Air Active Systeem: MCZ is de eerste op de markt met deze revolutionaire technologie. Een volautomatische regeling en verbranding: het toestel wordt automatsich afgesteld en aangepast aan de schoorsteensituatie of verandiring van kwaliteit van pellets. Bij dit systeem is geen pelletbox meer nodig. De afstandsbediening is veel eenvoudiger. bovendien is de trermostaat op de afstandsbediening gemonteerd en niet meer op het toestel zoal bij alle andere merken.

Ventilator: de MCZ kachels behoren tot de meest geruisloze op de markt. Bovendien zijn bepaalde modellen uitgerust met een tangentiële ventilator en met electronische geluidsdemper.

Service en betrouwbaarheid: gegarendeerd voor de lange termijn: MCZ is een zéér betrouwbare partner met ruime ervaring.