Naar de webwinkel

Haardplateau

haardplateau_pdh_leonardo

Met een haardplateau van natuursteen in combinatie met een inbouwhaard of inzethaard geeft u uw inrichting een uniek en geheel eigen karakter. Het juiste haardplateau in combinatie met een sfeervolle inbouwhaard is een echte eyecatcher in uw interieur.

Een haardplateau op maat

haardplateau_pdh_berlioOmdat een haardplateau veelal op maat gemaakt moet worden kunt u kiezen uit bijna elk soort natuursteen. Daarom kunt u uw haardplateau helemaal naar eigen wens afstemmen op de andere elementen in uw woonkamer. 't Stokertje kan u natuurlijk helpen bij de keuze van een haardplateau. Dat begint al bij het inmeten, bepalen van de dikte van het materiaal en natuurlijk ook de keuze van de soort natuursteen. Wij kunnen ook van tevoren voor u uittekenen hoe het haardplateau er uit zal komen te zien.

Inspiratie volop...

Natuurlijk beschikken wij ook over boeken en folders met woonideeën en foto's van diverse haardplateau's in combinatie met verschillende soorten inbouwhaarden. U kunt zelfs een stuk natuursteen mee naar huis nemen om te kijken of het haardplateau wat kleur betreft bij uw inrichting past. In onze showroom vindt u vast voldoende inspiratie om een keuze te kunnen maken, we hebben niet voor niets een groot aantal schitterende opstellingen gebouwd!

 

Schouwen

Naast haardplateau's kunt u bij ons ook terecht voor prachtige natuurstenen schouwen.

Klik hier voor meer informatie over schouwen.

 

 

 

Uw eigen stijl

haardplateau_pdh_wagner

Er is voldoende ruimte voor uw eigen stijl. Of u nu kiest voor een haardplateau van Belgisch hardsteen, een Franse kalkzandsteen, een gezoete, matte natuursteen of een hardere, gepolijste uitstraling, u kunt samen met ons iets unieks creëren! 

Onze haardencatalogus voor uw haardplateau

U kunt alvast even een kijkje nemen in onze haardencatalogus. Daar vindt u verschillende merken haardplateau's. 't Stokertje werkt samen met onder andere Pierres d'HenriBellfiresDruFaber, Gijsen, Kal-fire en diverse steenhouwbedrijven. De mogelijkheden zijn eindeloos. Als u kiest voor maatwerk, weet u zeker dat u iets unieks heeft. 

haardplateau busoni

haardplateau_pdh_michelangelo

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht