De prijs van een gashaard

Overweegt u de aanschaf van een sfeervolle gashaard in uw woning en wilt u de prijs van een gashaard weten? Dan kan 't Stokertje u eenvoudig verder helpen. U kunt ons op meerdere manieren benaderen voor prijsinformatie en richtlijnen. Daarbij moet u niet alleen denken aan de prijs van de gashaard zelf, maar ook aan de kosten voor installatie, de prijs van het pijpmateriaal en ook voor het onderhoud nadien. 

Gashaarden & prijzen

De prijs van een gaskachel (vaak gebruikte term voor een vrijstaand model gashaard) of gashaard (inzet- of inbouwhaard) kan sterk variëren. We hebben enorm veel keuze in ons assortiment gashaarden. Daarnaast zijn er verschillende soorten gashaarden met een open systeem of gesloten systeem. Dat heeft ook invloed op de prijs van een gashaard. 't Stokertje biedt al gebruikte gashaarden aan vanaf 150 euro, maar nieuwe gashaarden zijn verkrijgbaar vanaf zo'n 1250 euro. De meest populaire gaskachel van het moment wordt in de aanbieding verkocht voor 1790 euro. Dan heeft u een moderne gashaard die normaal gesproken bijna 1000 euro duurder is.
gaskachel 

Kosten voor installatie gashaard

De installatie van een gashaard kan vrij eenvoudig zijn als er al een gasleiding in de buurt van de kachel ligt en als er gekozen wordt voor een gesloten systeem met aansluiting op de gevel. Moet er nog een gasleiding van de meterkast naar de gaskachel aangelegd worden is dat natuurlijk geen enkel probleem. Via de kruipruimte zijn er vaak voldoende mogelijkheden. Als de omstandigheden van installatie onduidelijk zijn (niet standaard) dan komen wij graag bij u kijken of de gashaard van uw keuze goed bij uw woonsituatie past en wat de kosten van installatie zijn. Dan heeft u een compleet beeld van de investering. 

Pijpmateriaal gashaard

gashaard
De kosten van een rookkanaal voor een gashaard zijn het meest afhankelijk van de keuze voor het type gashaard. Kiest u voor een open of gesloten systeem? Als u een moderne, goed geisoleerde woning heeft zonder schoorsteen, dan is de keuze voor een gesloten systeem het meest voor de hand liggend. Bij een gesloten systeem die op de gevel uitmondt, kan er vaak volstaan worden met een standaard set van 1 meter pijp, een 90 graden bocht en een muurdoorvoer. In dat geval zijn de kosten ook relatief beperkt. Heeft u al een schoorsteen? Dan kan het zijn dat er een flexibele pijp door de schoorsteen getrokken moet worden om de schoorsteen geschikt te maken voor een gashaard of gaskachel. We komen graag bij u kijken wat voor uw schoorsteen het beste pijpmateriaal is.

Onderhoud gashaard

Na installatie kunt u heerlijk gaan genieten van uw gashaard. Veel gaskachels en gashaarden worden tegenwoordig zelfs voorzien van een afstandsbediening waardoor u vanaf de bank het vlammenspel kunt besturen. Lekker luxe! Toch moet niet vergeten worden de gashaard jaarlijks te laten onderhouden om problemen te voorkomen. Laat ook altijd de gashaard op de waakvlam branden, ook in de zomer, zodat stof geen kans krijgt. U kunt bij 't Stokertje een onderhoudscontract afsluiten zodat wij u elk jaar automatisch benaderen voor een afspraak.

gashaard prijs

Prijsinformatie gashaard via onze website

Op onze website kunt u heel eenvoudig de prijzen vinden van de gashaarden in ons assortiment. Wilt u heel voordelig een gashaard aanschaffen? Zoek dan een gashaard of gaskachel uit op onze opruimingspagina. Alle prijzen en specificaties worden hier uitgebreid genoemd inclusief een mooie foto van de gashaard. Wilt u het neusje van de zalm en het nieuwste van het nieuwste? Dan kunt u uw gashaard zoeken binnen onze haardencatalogus. Hier kunt u de prijzen vinden van de meest courante modellen gashaarden. U kunt zoeken op merk of type gashaard en natuurlijk ook op vermogen en nog veel meer. Voor een eerste oriëntatie is onze haardencatalogus heel geschikt. 

Prijsinformatie opvragen via e-mail

opruimingWilt u niet zelf zoeken maar heel gericht de prijs weten van uw favoriete gashaard of gaskachel? Stuur ons dan een e-mail en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk. Het is wel belangrijk dat u goed aangeeft welk type gashaard u zoekt. Hoe meer informatie, hoe beter en sneller wij u van dienst kunnen zijn. Wij bieden altijd de laagste prijsgarantie dus een berichtje aan ons kan snel uit!

Prijsinformatie in onze showroom

Voor een persoonlijk contact over de gashaard van uw dromen kunt u natuurlijk het beste naar één van onze sfeervolle showrooms komen. We hebben vestigingen in Drenthe, Friesland, Overijssel en Gelderland dus een Stokertje winkel is nooit erg ver bij u vandaan. Omdat wij honderden kachels en haarden in onze showroom hebben staan is een bezoekje aan onze showroom ook altijd de moeite waard. Het scheelt u een heleboel gereis van hot naar her want wij kunnen u het grootste aanbod laten zien van de hele Benelux! Wij geven u natuurlijk een persoonlijk advies over de gashaard van uw keuze en bieden u natuurlijk de beste prijs!

Gashaard bij u thuis

Als er nog onduidelijkheden zijn over de totaalprijs van ons aanbod van de gashaard inclusief installatie, dan komen wij op afspraak bij u thuis kijken naar de mogelijkheden en doen wij u een uitstekend aanbod. U kunt zelf kiezen of wij de klus voor een vaste prijs voor u uit moeten voeren of dat u graag de opdracht op nacalculatie wilt laten berekenen. U kunt met ons alle kanten op. U kunt de kachel bij ons ophalen en zelf installeren, of wij installeren de gashaard veilig en vertrouwd bij u thuis. We hebben meer dan 20 professionele installatieteams en daarom geven wij natuurlijk de voorkeur aan het leveren van een totaalpakket. Maar de keuze is aan u! Ons prijsbeleid is volledig transparant en u betaalt alleen datgene wat u van ons af wilt nemen.

 

gashaard gemak