Element4 360 Exclusieve inbouw gashaard

Opruiming op=op!

van 4.795,00, nu voor
2.990,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Haardenhuys Gelderland
Bel gelijk 0578 - 610355 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Element4
Model: 360
Soort haard: Inbouw/inzet,Tunnel/doorkijk
Brandstof: Gashaard (Gesloten Systeem)
Vermogen: 8 - 10 kW
Soort: Convectie
Staat: Nieuw uit verpakking

Onze Element4 360 gashaard met 4-zijdig glas is een schitterend vormgegeven inbouwhaard die in ons Haardenhuys Gelderland te Epe staat ingebouwd. Deze haard is inmiddels niet meer nieuw leverbaar en daarom kunt u nu profiteren van deze eenmalige aanbieding! De Element4 360 is een gashaard met een gesloten systeem en levert een vermogen van rond de 9 kiloWatt. De 360 van Element 4 is een innovatieve gashaard met van alle kanten zicht op het vlammenspel. De 360 komt daarom het beste tot zijn recht in het midden van een ruimte. De haard wordt onzichtbaar belucht via een dubbele ruit aan de “achterzijde” van de haard. De 360 beschikt over een dubbele brander en mooi vol, natuurgetrouw vlammenspel. Natuurlijk wordt deze gashaard compleet geleverd met houtstammenset én afstandsbediening voor optimaal bedieningsgemak. Convectieroosters en bedieningsluik zijn optioneel te bestellen. Onze aanbieding is eenmalig en geldt voor het model uit ons Haardenhuys Gelderland met artikelcode 1.132.022.001 dus OP=OP.

Wilt u graag gebruik maken van deze onwijs scherpe aanbieding?

Wij geven er voorkeur aan om het uitbouwen van deze haard, in overleg met u als eventuele klant, na het stookseizoen uit te voeren.

Maattekening

Element4 360 4-zijdig zicht op vlammenspel

Wilt u zien hoe deze haard er in het echt uitziet? Geen enkel probleem, want in onze showroom in Epe staat de Element4 360 GV60 opgesteld. De Element 4 360 uit ons magazijn is echter nog helemaal nieuw en in verpakking dus u krijgt natuurlijk ook de volledige garantie. Wel zo fijn!

Sfeervol besparen met een gashaard

Wist u dat u met een gaskachel behoorlijk op uw stookkosten kunt besparen in het voor- en naseizoen? Vaak zijn alleen de avonden dan een beetje kil en heeft u plaatselijk behoefte aan wat extra warmte. Dan is het niet nodig om het hele centrale verwarmingssysteem op te starten, maar kunt u volstaan door de gaskachel aan te zetten. Dit is een stuk voordeliger en veel gezelliger op de koop toe!  

 Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier

  Deze haarden zijn ook in de opruiming

   Element4 Modore 100H gashaard showroommodel

   Opruiming!

   Element4 Modore 100H gashaard showroommodel
   adviesprijs 4.895,00 Nu 3.295,00
   Element4 Sky Large Front Outdoor

   Opruiming!

   Element4 Sky Large Front Outdoor
   adviesprijs 6.890,00 Nu 5.490,00
   Dik Geurts Instyle tunnel inbouwhaard VOORRAADMODEL

   Opruiming!

   Dik Geurts Instyle tunnel inbouwhaard VOORRAADMODEL
   adviesprijs 3.711,00 Nu 2.990,00
   Xaralyn Ambiance tunnelhaard met XL brander 8014LS voorraadmodel

   Opruiming!

   Xaralyn Ambiance tunnelhaard met XL brander 8014LS voorraadmodel
   adviesprijs 2.349,00 Nu 2.090,00