DHZ loket, voor afhalen en retourneren

DHZ loketWij leveren graag onze producten compleet en vakkundig geïnstalleerd bij u af. We hebben niet voor niets een heel erg uitgebreid dienstenpakket van bezorging, installatie tot camera-inspectie en jaarlijks onderhoud. 

DHZ kortingsafspraken

Diensten

Toch zijn er natuurlijk ook redenen te bedenken om een kachel of haard zelf te installeren of in eigen beheer uit te laten voeren. Natuurlijk is prijs en kostenbesparing daar één van. Want alles wat u zelf kunt doen is natuurlijk toch goedkoper. Voor deze klussers en mensen met twee rechterhanden hebben wij een DHZ-loket.

Indien u besluit een rookkanaal zelf te gaan installeren is het belangrijk om wel zeker te weten dat u deskundig genoeg bent en zich te realiseren dat u zelf verantwoordelijk bent voor het eindresultaat. Bij twijfel dient u altijd een deskundige in te schakelen. Advies op afstand is altijd vrijblijvend, een communicatiemisverstand is dan namelijk nooit uit te sluiten. Materiaal voor schoorsteen, rookkanaal of kachel kunt u bij ons kopen tegen een speciale afhaal & DHZ-korting. U kunt de spullen bij één van onze DHZ-loketten afhalen en, als u iets over heeft, weer retourneren op vertoon van een geldig betaalbewijs. Omdat wij de laagste prijsgarantie bieden weet u zeker dat u nooit teveel betaalt! 

U betaalt nooit teveel!

rookkanaalHet is prettig dat u verzekerd bent van de laagste prijs, maar wat nou als het nou toch niet wil lukken met de installatie? Dan kunt u ook in een later stadium nog een beroep op ons doen. U moet er dan natuurlijk wel rekening mee houden dat we ons advies of dienstverlening niet kosteloos kunnen verstrekken, u heeft namelijk eerst een DHZ korting van ons gekregen. Maar het is wel een fijn gevoel dat u onze monteurs als backup achter de hand heeft. 

DHZ loketten

Onze DHZ loketten zijn mooi verspreid over Noord-Oost Nederland in de provincies Drenthe, Friesland en Gelderland. Voor de adressen van onze DHZ loketten en onze showrooms kunt u kijken op onze contactpagina. Hier vindt u ook onze openingstijden en een routebeschrijving. Handleidingen van de dubbelwandige rookkanalen van de merken Isoduct**, Isoproof en Holetherm kunt u hier downloaden. N.B. wij kunnen niet garanderen dat dit de laatste versie is, vraag altijd naar het meest recente exemplaar.

** Inzake Isoduct toepassing is een discussie gaande. Er dient rekening gehouden te worden dat op basis van voortschrijdende ontwikkeling van wetgeving c.q. keuringen later alsnog brandvrije omkokering dient te worden toegepast.

Dakdoorvoer