Barbas Eco 400 houtkachel

*** DEZE HAARD IS ONDER OPTIE ***

( NUMMER 1764 op 05-07-2020 )

Opruiming op=op!

nu voor
1.090,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelhûs Fryslân
Bel gelijk 0513 - 414574 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Barbas
Model: Eco 400
Soort haard: Vrijstaand,Demo model,Tweedehands
Brandstof: Hout
Vermogen: 8 - 10 kW
Soort: Convectie
Staat: Gebruikt

De Barbas Eco 400, houtkachel, in de uitvoering staal, is bij ons in de opruiming voor een bodemprijs. Zoekt u naar een uitstekende haard van deze Nederlandse haardfabrikant voor een zachte prijs? Sla dan nu uw slag met de Eco 400 van Barbas. Deze Eco 400 heeft al gebrand maar is door de werkplaatsspecialisten weer netjes opgeknapt. De Eco 400 is inmiddels uit assortiment bij onze leverancier en vandaar dat deze nu voordelig te koop is. De Eco 400 heeft een vermogen van ca. 9 kiloWatt.  De kleur is licht antraciet (930). De uitgang kan aan de boven-of achterkant en heeft een diameter van 120 mm. De afmetingen zijn ca. h 98 cm x b 51 cm x d 46 cm . Dit is een eenmalige aanbieding en OP=OP, WEG=WEG (referentienummer THH.00005.QCF).

Handleiding Barbas Eco 400

 

Veel meer keuze! 

Bent u op zoek naar een soortgelijke kachel als de Barbas Eco 400, maar dan net even anders? Of wilt u een andere houtkachel van Barbas? Neem vooral eens een kijkje in onze haardencatalogus. U zult versteld staan van ons aanbod. Vindt u het moeilijk om te kiezen? Kom dan langs in één van onze showrooms voor gedegen advies en hulp bij de juist keuze. 

Bij de Barbas Eco 400 heeft u misschien ook nog accessoires of onderhoudsartikelen nodig. Natuurlijk levert ’t Stokertje ook vloerplaten, haardsetjes, houtbakken, eenvoudige onderhoudsproducten tot en met luxe haardplateaus en schouwen. Wij raden u aan ook de voorwaarden van onze opruimingsactie door te nemen.Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier