50 pop of een envelop

Breng een nieuwe klant aan bij 't Stokertje en verdien 50 pop of een envelop!

Misschien kent u deze slogan nog van het populaire radioprogramma bij de TROS? Zo niet, dan volgt hieronder een uitleg van onze loyale klanten actie. 

Heeft u een kachel, haard of schouw bij ons gekocht heeft en u heeft familie, vrienden of kennissen die ook geïnteresseerd zijn in een gezellige warmtebron? Verwijs ze dan door naar 't Stokertje en wij bedanken u met een leuke attentie! Koopt uw familielid, vriend, kennis of buur een kachel bij ons dan kunt u namelijk kiezen uit 50 euro of een tegoedbon voor een gratis veeg- of onderhoudsbeurt naar keuze.

50-euro-envelop

Kiest u voor 50 euro, dan maken wij dit bedrag over zodra de opdracht afgerond en betaald is. Kiest u voor een tegoedbon voor een gratis veeg- of onderhoudsbeurt dan horen wij graag van u in welk jaar u hier gebruik van wilt maken en zullen wij u benaderen voor een planafspraak. Een veeg- of onderhoudsbeurt is meer waard dan 50 euro en kan in prijs variëren van ca. 75 euro tot 195 euro (afhankelijk van situatie, rookkanaal en soort kachel). 

klantenactieHoe komt u in aanmerking voor deze actie? Controleer eerst of u aan de voorwaarden voldoet (zie hieronder)
Vul dan de onderstaande gegevens in (door het te kopiëren en te plakken in de e-mail) en stuur deze gegevens naar marketing@stokertje.nl.

Mijn gegevens zijn:

Naam:

Adres:    

Woonplaats:

Telefoonnummer:

□ Ik kies voor 50 euro op mijn rekening.

IBAN nummer:

Naam rekeninghouder:

□ Ik kies voor een tegoedbon.

 

En ik heb de volgende nieuwe klant naar ’t Stokertje toegestuurd:

Naam (ook meisjesnaam indien van toepassing):

Werkadres:  

Woonplaats:

Telefoonnummer (overdag bereikbaar ter verificatie):

Dossiernummer:

Naam van kachel/haard of schouw:

Afgerekend op:                                    (contant/pin/overboeking)

 

 

Onze actievoorwaarden:

  • Deze actie is alleen geldig bij aanschaf (aanbetaling of definitief akkoord) van een nieuwe kachel, haard of schouw.
  • Niet geldig bij accessoires en/of (onder)delen van een haard.
  • Van deze actie kan uitsluitend door de nieuwe klant tijdens het eerste bezoek aan ‘t Stokertje melding gemaakt worden. Dus verstuur deze e-mail met de gevraagde informatie voorafgaand aan het bezoek van de nieuwe potentiële klant. Vermeld hierbij ook welke vestiging/showroom bezocht zal gaan worden. Aanvragen achteraf worden namelijk niet gehonoreerd. Per nieuwe verkoop wordt maximaal 50 euro uitgekeerd. 
  • Wij maken 50 euro naar u over binnen 1 maand na controle van de onderstaande gegevens en nadat de kachel/haard of schouw afgeleverd én betaald is of u ontvangt een tegoedbon voor een gratis veeg- of onderhoudsbeurt.