catalogustop

Dit product zit helaas niet meer in ons kernassortiment of het assortiment van onze leverancier. Maar niet getreurd, de kans is groot dat wij nog een showroommodel of gebruikt exemplaar in onze showroom hebben staan of een dergelijke haard de komende maanden inruilen.

Informeer daarom bij onze verkoopmedewerkers of kijk in onze opruiming. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor de ‘opvolger’ van dit model en dan doen wij u graag een scherpe aanbieding!

Wodtke Frank S4 Gebogen Deur Stalen Zijkanten Waterplus Pelletkachel

Direct naar de prijs

Wie een manier zoekt om het snel warm te krijgen, kan twee dingen doen: verhuizen naar een warm oord of een vrijstaande pelletkachel van Wodtke bij ’t Stokertje aanschaffen, zoals bijvoorbeeld de Frank S4 Gebogen Deur Stalen Zijkanten Waterplus. Hoewel dat eerste wellicht tot de verbeelding spreekt, is de laatste optie de goedkoopste. Bij ’t Stokertje hebben we namelijk de grootste collectie van Nederland en hanteren wij zeker ook de laagste prijzen! Een bezoekje aan één van onze fraaie showrooms is dan ook nooit tevergeefs.

De Frank S4 Gebogen Deur Stalen Zijkanten Waterplus is zo’n typische vrijstaande pelletkachel die het leven net een stukje gemakkelijker maakt voor aanzienlijk minder geld. Hij is met z’n vermogen tot ca. 11 KW krachtig genoeg om het vertrek waar hij in staat heerlijk op temperatuur te krijgen. Dit doet hij op een wijze die zuinig is, zodat u uw portemonnee niet leeg stookt. Hij stookt veel met weinig en dat is ook goed nieuws voor het milieu want het stoken met een pelletkachel is duurzaam en milieuneutraal.

De Frank S4 Gebogen Deur Stalen Zijkanten Waterplus past qua uitstraling in vrijwel elk interieur en ook de afmetingen van 93,8 x 52 x 53,5 cm bieden de mogelijkheid om deze vrijstaande pelletkachel op veel plekken in huis te plaatsen. De vlammen zijn via de glazen ruit prima te zien en dus hebt u ook nog een investering in extra sfeer in huis. De brandstof dient u gemakkelijk toe via een klep die altijd veilig open en dicht gedaan kan worden. Omdat in de vrijstaande pelletkachel een reservoir zit hoeft u niet vaak pellets bij te vullen. Maar wat zijn pellets nou eigenlijk? Pelletkorrels zijn samengeperst uit fijn, onbehandeld zaagsel en schoon, gemalen resthout. Onder hoge druk worden ze tot korrels samengevoegd. Pelletkorrels hebben een milieuvriendelijk karakter, omdat ze CO2-neutraal zijn. Kom vandaag nog langs een van onze showrooms voor meer informatie over de Frank S4 Gebogen Deur Stalen Zijkanten Waterplus of de andere haarden die wij bij ’t Stokertje in de collectie hebben.

Haard als centrale verwarming

Met de CV-koppeling in deze haard moet je deze gebruiken als centrale verwarming en kun je tegelijk genieten van het vlammenspel. Het waterzijdig vermogen is het vermogen dat wordt gebruikt om het water te verwarmen.

Energielabel

Adviesprijs: Op aanvraag

Informatie opvragen
over een alternatief


Bekijk ook eens pellet CV kachels in de opruiming

Specificaties

Merk Wodtke
Model Frank S4 Gebogen Deur Stalen Zijkanten Waterplus
Staat Nieuw
Type Pelletkachel
Brandstof Pellets
Vermogen 9 - 11 kW
CV-gekoppeld Ja
EnergieklasseA+
Materiaal Staal
Kleur Grijs
Hoogte 93,8 cm
Breedte 52 cm
Diepte 53,5 cm
Vuurbeeld Houtvuur
Vuurzicht Enkelzijdig
Rookgasafvoer ∅ 100 mm
Achteraansluiting Ja
Bovenaansluiting Ja
Afstandbediening Nee

Documenten

Links


Wodtke in de opruiming

Wodtke Holiday houtkachel

Opruiming!

Wodtke Holiday houtkachel
adviesprijs 5.040,00 Nu 2.590,00
Wodtke Cookie houtkachel

Opruiming!

Wodtke Cookie houtkachel
adviesprijs 3.150,00 Nu 1.890,00

Schrijf een beoordeling over de Wodtke Frank S4 Gebogen Deur Stalen Zijkanten Waterplus

Prijs/kwaliteit
Design
Betrouwbaarheid
Gebruiksgemak
Geef uw mening de ruimte!
Omschrijf uw ervaringen met de Wodtke Frank S4 Gebogen Deur Stalen Zijkanten Waterplus:
  • Waarom hebt u voor deze Wodtke gekozen?
  • Wat bevalt u aan de Wodtke Frank S4 Gebogen Deur Stalen Zijkanten Waterplus?
  • Wat kunt u nog meer vertellen?
 
Foto wordt pas geupload na het klikken op plaatsen

Om spam tegen te gaan vragen we je om de onderstaande vraag te beantwoorden door op het witte veld te drukken.

Plaats beoordeling
Facebook Messenger twitter Whatsapp

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht