catalogustop

Dit product zit helaas niet meer in ons kernassortiment of het assortiment van onze leverancier. Maar niet getreurd, de kans is groot dat wij nog een showroommodel of gebruikt exemplaar in onze showroom hebben staan of een dergelijke haard de komende maanden inruilen.

Informeer daarom bij onze verkoopmedewerkers of kijk in onze opruiming. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor de ‘opvolger’ van dit model en dan doen wij u graag een scherpe aanbieding!

Tulp M-Fire 90 Corten Staal Elektrische kachel

Direct naar de prijs

Eerder heerste nog wel eens de consensus dat een elektrische haard ietwat suf was. Met z’n nepvlammen, kleine afmetingen en minimale warmte opbrengst was het niet hip om een elektrische haard in je huis te hebben. Maar de tijd heeft dat beeld ingehaald. Gelukkig wel, want tegenwoordig zijn ze gewoon volwaardig en om dat te bewijzen is hier de M-Fire 90 Corten Staal. Deze elektrische haard combineert moderne zaken, zoals gebruikersgemak, design en levensduur.

De M-Fire 90 Corten Staal misstaat in geen enkel interieur. Hierdoor is deze haard geschikt om in verschillende settings te gebruiken. Denk daarbij ook eens aan de keuken, een slaapkamer of studeerkamer.

Uiteraard is de M-Fire 90 Corten Staal van Tulp gemakkelijk te gebruiken. Het is een kwestie van neerzetten en hem gebruiken met de meegeleverde afstandbediening, die u totale controle over de warmteoutput en de vlammen geeft. Da’s pas lekker in uw luie stoel blijven zitten! Deze elektrische haard van M-Fire 90 Corten Staal werkt altijd, waarbij hij ook een nog eens heel zuinig is. U steekt de stekker in het stopcontact en that’s it!

Een elektrische haard heeft meestal maximaal 2 kW vermogen. De M-Fire 90 Corten Staal heeft een vermogen tot ca. 50 tot 1000 kW. Een elektrische haard moet u dan ook niet kopen als primaire warmtebron, maar als sfeermaker. Ideaal dus voor situaties waar meer sfeer dan warmte nodig is en waar een schoorsteen of rookkanaal ontbreekt, zoals in een flatgebouw bijvoorbeeld.

Interesse gekregen in de M-Fire 90 Corten Staal? Kom dan langs een van onze showrooms en vraag naar de voorwaarden. We helpen u graag.

Adviesprijs: Op aanvraag

Informatie opvragen
over een alternatief


Bekijk ook eens elektrische kachels in de opruiming

Specificaties

Merk Tulp
Model M-Fire 90 Corten Staal
Staat Nieuw
Type Elektrische Kachel
Brandstof Elektrisch
Vermogen 8 kW
Materiaal Staal
Kleur Grijs
Achteraansluiting Ja
Bovenaansluiting Ja
Afstandbediening Ja

Documenten

Links


Tulp in de opruiming

Tulp Barrel barbecue vuurkorf

Opruiming!

Tulp Barrel barbecue vuurkorf
adviesprijs 845,00 Nu 495,00

Schrijf een beoordeling over de Tulp M-Fire 90 Corten Staal

Prijs/kwaliteit
Design
Betrouwbaarheid
Gebruiksgemak
Geef uw mening de ruimte!
Omschrijf uw ervaringen met de Tulp M-Fire 90 Corten Staal:
  • Waarom hebt u voor deze Tulp gekozen?
  • Wat bevalt u aan de Tulp M-Fire 90 Corten Staal?
  • Wat kunt u nog meer vertellen?
 
Foto wordt pas geupload na het klikken op plaatsen

Om spam tegen te gaan vragen we je om de onderstaande vraag te beantwoorden door op het witte veld te drukken.

Plaats beoordeling
Facebook Messenger twitter Whatsapp

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht