catalogustop

Dit product zit helaas niet meer in ons kernassortiment of het assortiment van onze leverancier. Maar niet getreurd, de kans is groot dat wij nog een showroommodel of gebruikt exemplaar in onze showroom hebben staan of een dergelijke haard de komende maanden inruilen.

Informeer daarom bij onze verkoopmedewerkers of kijk in onze opruiming. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor de ‘opvolger’ van dit model en dan doen wij u graag een scherpe aanbieding!

Prity Slb Boiler Pelletkachel

Direct naar de prijs

Een vrijstaande pelletkachel is een warmtebron die elke keer weer voor een glimlach zorgt. Het gemak van snelle en betaalbare warmte is eigenlijk de voornaamste reden die klanten vaak noemen, als ze een vrijstaande pelletkachel bij ’t Stokertje aanschaffen. Hetzelfde geldt ook voor de Prity Slb Boiler, ware het niet dat deze kachel er ook nog eens heel mooi uitziet!

Als het formaat van de Prity Slb Boiler niet helemaal bij u past, hebben we naast de Prity Slb Boiler natuurlijk ook nog wel een andere vrijstaande pelletkachel in de collectie van ’t Stokertje. met een vermogen tot ca. 60 kW zult u heerlijke warmte ervaren. Het bedienen van de Prity Slb Boiler is zeer gemakkelijk. Pelletkorrels worden automatisch toegevoegd en de temperatuur en eventueel aanvangstijd en tijdsduur van het vuur zijn allemaal in te stellen. Vervolgens kunt u heerlijk genieten van aangename warmte.

Het moge duidelijk zijn dat het gemak van een vrijstaande pelletkachel geen grenzen kent. Maar hoe zit het met het design van de Prity haarden? Ook dat is prima in orde. De Prity Slb Boiler heeft een uitstraling die in elk type huis tot z’n recht komt. Kleine details geven het totaalplaatje net dat kleine beetje extra. Wilt u de Prity Slb Boiler vrijstaande pelletkachel in het echt zien? Dan nodigen we u van harte uit om de showroom van ’t Stokertje te bezoeken. Wij hebben de LAAGSTE prijzen van Nederland en het grootste assortiment; bij ons slaagt u dus altijd!

Haard als centrale verwarming

Met de CV-koppeling in deze haard moet je deze gebruiken als centrale verwarming en kun je tegelijk genieten van het vlammenspel. Het waterzijdig vermogen is het vermogen dat wordt gebruikt om het water te verwarmen.

Adviesprijs: Op aanvraag

Informatie opvragen
over een alternatief


Bekijk ook eens pellet CV kachels in de opruiming

Specificaties

Merk Prity
Model Prity Slb Boiler
Staat Nieuw
Type Pelletkachel
Brandstof Hout
Vermogen 30 - 60 kW
CV-gekoppeld Ja
Achteraansluiting Ja
Bovenaansluiting Ja
Afstandbediening Nee

Documenten

Links


Schrijf een beoordeling over de Prity Slb Boiler

Prijs/kwaliteit
Design
Betrouwbaarheid
Gebruiksgemak
Geef uw mening de ruimte!
Omschrijf uw ervaringen met de Prity Slb Boiler:
  • Waarom hebt u voor deze Prity gekozen?
  • Wat bevalt u aan de Prity Slb Boiler?
  • Wat kunt u nog meer vertellen?
 
Foto wordt pas geupload na het klikken op plaatsen

Om spam tegen te gaan vragen we je om de onderstaande vraag te beantwoorden door op het witte veld te drukken.

Plaats beoordeling
Facebook Messenger twitter Whatsapp

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht