catalogustop

Dit product zit helaas niet meer in ons kernassortiment of het assortiment van onze leverancier. Maar niet getreurd, de kans is groot dat wij nog een showroommodel of gebruikt exemplaar in onze showroom hebben staan of een dergelijke haard de komende maanden inruilen.

Informeer daarom bij onze verkoopmedewerkers of kijk in onze opruiming. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor de ‘opvolger’ van dit model en dan doen wij u graag een scherpe aanbieding!

Prity Fg W18 R Cv Haard HoutkachelDirect naar de prijs

Wie genieten wil van heerlijke warmte, waarbij gezelligheid ook een grote rol speelt, doet er verstandig aan om een Prity Fg W18 R Cv Haard van Prity bij ’t Stokertje aan te schaffen. Wij hebben de grootste collectie van Nederland, dus u slaagt altijd bij ons! Een vrijstaande houtkachel is altijd een sfeer verhogende factor in huis, maar weet ook de energierekening omlaag te schroeven.

Een voorbeeld van een prima vrijstaande houtkachel, is de Prity Fg W18 R Cv Haard. Deze vrijstaande kachel is van een fraaie kwaliteit en zal vele jaren meegaan. De fraaie details zorgen ervoor dat hij net een beetje anders is dan de rest. De materialen waar de Prity Fg W18 R Cv Haardvrijstaande houtkachel uit bestaat, zijn van de hoogste kwaliteit. Dat betekent dat u vele jaren kunt genieten van aangename warmte.

Qua afmetingen moet u er bij een vrijstaande houtkachel altijd rekening mee houden dat er ruimte om de kachel heen nodig is. Dit in verband met een goede warmte-afgifte en rendement, maar ook voor brandveiligheid. Als u niet voor onverwachte verrassingen wilt komen te staan, raden we u aan om bij één van onze showrooms langs te komen en u geheel vrijblijvend bij te laten praten. Dan kunt u deze vrijstaande houtkachel ook in het echt zien.

Want zien is eigenlijk geloven, met deze mooie kachel… Deze Prity Fg W18 R Cv Haard heeft een uitstraling en past het beste bij een soortgelijk interieur. De kachel is te verkrijgen in verschillende uitvoeringen. Interesse in deze vrijstaande houtkachel van Prity? Kom dan even langs bij ’t Stokertje.

Haard als centrale verwarming

Met de CV-koppeling in deze haard moet je deze gebruiken als centrale verwarming en kun je tegelijk genieten van het vlammenspel. Het waterzijdig vermogen is het vermogen dat wordt gebruikt om het water te verwarmen.

Adviesprijs: Op aanvraag

Informatie opvragen
over een alternatief


Bekijk ook eens hout CV haarden in de opruiming

Specificaties

Merk Prity
Model Prity Fg W18 R Cv Haard
Staat Nieuw
Type Houtkachel
Brandstof Hout
Vermogen 20 - 30 kW
CV-gekoppeld Ja
Kleur Antraciet
Vuurbeeld Houtvuur
Vuurzicht Enkelzijdig
Achteraansluiting Ja
Bovenaansluiting Ja
Afstandbediening Nee

Documenten

Links


Prity Fg W18 R Cv Haard beoordeling: 6/ 10
op donderdag 12 november 2015

Prijs/kwaliteit
4
Design
4
Betrouwbaarheid
1
Gebruiksgemak
3
Goedkoop
Mooi uiterlijk
Doet wat hij moet doen

Geen degelijke kachel
Houten greepjes branden er zo af
heeft veel hout nodig

Goedkope kachel, maar gaat zeker geen 20 jaar mee. Wij hebben deze nu 3 jaar volop in gebruik en is op diverse plaatsen al rond gestookt. Binnenwerk deels stuk (al eerste seizoen). Moeilijk schoon te maken van binnen, waardoor de trek minder wordt. Heeft heel veel hout nodig om water cv op goede temperatuur te krijgen. Werkt wel goed en mooi uiterlijk.


Een jaar of langer in gebruik

Schrijf een beoordeling over de Prity Fg W18 R Cv Haard

Prijs/kwaliteit
Design
Betrouwbaarheid
Gebruiksgemak
Geef uw mening de ruimte!
Omschrijf uw ervaringen met de Prity Fg W18 R Cv Haard:
  • Waarom hebt u voor deze Prity gekozen?
  • Wat bevalt u aan de Prity Fg W18 R Cv Haard?
  • Wat kunt u nog meer vertellen?
 
Foto wordt pas geupload na het klikken op plaatsen

Om spam tegen te gaan vragen we je om de onderstaande vraag te beantwoorden door op het witte veld te drukken.

Plaats beoordeling
Facebook Messenger twitter Whatsapp

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht