´t Stokertje zorgt voor sfeer, warmte én brood op de plank!

13 jaren en 10 maanden geleden geplaatst

’t Stokertje zorgt veur sfeer, warmte én stoet’ns op de plaank.

Vanaf nu kunt u bij ’t Stokertje Kachelkanjer Twente niet alleen terecht voor sfeer en warmte maar ook voor stoet’ns. Met het oog op de berichten over de aankomende recessie in Nederland heeft ’t Stokertje namelijk een ludieke en tegelijk zinvolle actie bedacht. Bij aanschaf van een gashaard, houthaard of schouw garandeert ’t Stokertje naast jarenlang stookplezier voor de laagste prijs ook nog eens brood op de plank!

Volgens eigenaar Marc Hoogland is de vraag naar kachels & haarden al aan het veranderen. “We merken aan de toenemende verkoop van houtkachels dat mensen zich onafhankelijker op willen stellen. Ditzelfde zagen we rond het millennium gebeuren. Onze klanten willen zichzelf kunnen redden in tijden van crisis. Daarnaast is het zo dat je, mits je goed aan hout kunt komen, met de juiste houtkachel enorm op je energiekosten kunt besparen. Onze klanten zijn zich bewust van deze ontwikkeling en investeren daarom graag in een kachel en rookkanaal. Ook is het een tendens dat mensen in moeilijkere tijden meer thuis willen zijn (gezellig bij de kachel) en er minder op uit gaan.”

Om op deze behoefte aan huiselijkheid, gezelligheid en zelfstandigheid in te spelen, geeft ’t Stokertje bij aanschaf van een kachel, haard of schouw een broodbak-machine cadeau. Voortaan kunt u elke dag een stoet’n bakken, zo zorgt ’t Stokertje letterlijk voor “stoet’n op de plaank”. De actie geldt vanaf 15 februari 2009 en zolang de voorraad strekt. Naast deze actie die een waarde vertegenwoordigt van 125 euro blijft onze laagste prijsgarantie van kracht. Zeker nu moeten onze klanten hier op kunnen blijven rekenen!

Wilt u meer weten over ’t Stokertje Kachelkanjer Twente, onze aanbiedingen en vacatures of de specifieke voorwaarden van deze actie? U bent van harte welkom aan de Kerkstraat 7 te Reutum (ma. t/m zat. van 10-17 uur, donderdag koopavond en regelmatig koopzondagen). In onze showroom staan honderden houtkachels, gaskachels, speksteen kachels, elektrische haarden, open haarden en schouwen opgesteld van diverse topmerken zoals Barbas, Dru, Faber, Kal-fire, Altech en Bellfires......Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht