Maak kennis met de weldadige wereld van speksteen en cv-haarden.

10 jaren en 5 maanden geleden geplaatst

Komende week (2, 3 en 4 november) organiseert ’t Stokertje Kachelparadijs in Orvelte samen met Altech een stookweekend met het thema speksteen en cv-gekoppelde haarden. Altech is een Nederlandse fabrikant van hoge kwaliteit speksteenkachels. De speksteen zorgt voor een hele zachte stralingswarmte die vergelijkbaar is met de weldadige warmte van zonnestralen. Mensen met gezondheidsklachten, zoals bijv. reuma en astma, beleven de warmte van een speksteenkachel als een ware verademing ten opzichte van bijv. centrale verwarming. Een mooie ‘bijkomstigheid’ is dat je met een speksteen kachel of cv-gekoppelde haard aanzienlijk kan besparen op je energierekening. ‘t Stokertje bewijst komend weekend graag dat energie besparen ook sfeervol en gezellig kan zijn, want er gaat natuurlijk niets boven heerlijke warmte gecombineerd met een schitterende vlammenspel! 

altech_ecosy_400ecosymerkNieuw van Altech zijn de Ecosy en de Eclips Aqua, beiden te bewonderen tijdens het stookweekend van ‘t Stokertje. De Ecosy is een leuk, klein opdondertje in de Altech familie (al weegt hij toch al gauw 210 kg). Om aan te geven dat milieuvriendelijk stoken en gezelligheid prima samengaan is de naam Ecosy bedacht;  een samenstelling van ecology en cosiness (gezelligheid). De Eclips Aqua is de eerste mobiele speksteenkachel met warmtewisselaar die ook aan te sluiten is op de centrale verwarming. Naast een sieraad in uw woonkamer is de Aqua dus ook in staat om meerdere ruimtes in huis te verwarmen.

Tijdens het stookweekend kunt u natuurlijk ook advies krijgen over energiebesparing, pellet cv-haarden en houtgestookte cv-haarden.

 

Voor meer informatie: ’t Stokertje Kachelparadijs, Dorpsstraat 12 te Orvelte, www.stokertje.nl of 0593-322417. 

 

Extra informatie:

De speksteenkachels van Altech bestaan grotendeels uit speksteen, zowel aan de binnen- als buitenkant. Daar blijkt ook de superieure kwaliteit van de Altech kachels uit want veel speksteenkachels van andere merken zijn slechts aan de buitenkant bekleed met speksteen. Voor de bijzondere werking van speksteen is het juist van belang dat er voldoende massa speksteen is om de warmte in op te slaan en dan geleidelijk weer af te geven. De kleuren van de prachtige natuursteen variëren van betoverend wild blauw tot nachtblauw of naturel grijs. Ook de kleur van het gietijzer kan afgestemd worden op de kleur speksteen. Zo wordt elke kachel een uniek product, want elk stuk speksteen heeft zijn eigen ‘tekening’.

 

altechstookweekend_400

 

 

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht