Spanning bij Stichting Survivalrun Westerbork

11 jaren geleden geplaatst
Spanning bij Stichting Survivalrun Westerbork

Hoewel er komend weekend geen survivalrun op het programma staat is de spanning om te snijden bij het bestuur van de Stichting Survivalrun Westerbork (SRW). Aanstaande vrijdag wordt namelijk bekend gemaakt wie het Nederlands Kampioenschap survivalrun in 2012 mag organiseren.
Voorzitter van de SRW, Bart Jan ter Bork, zal samen met enkele andere leden hoogstpersoonlijk afreizen naar de vergadering van de bond om uit eerste hand te horen of het lustrum van de survivalrun Westerbork extra glans krijgt door toekenning van het NK.

Deze pure sport heeft in 2008 zijn intrede gedaan in Drenthe. Na een grondige voorbereiding vond de Stichting Survivalrun Westerbork (SRW) het tijd om Drenthe kennis te laten maken met deze prachtige sport. Dankzij brede steun onder ondernemers en inwoners van Westerbork was het half januari 2008 zo ver. De eerste ’t Stokertje Survivalrun was een feit.
In korte tijd is de run van Westerbork uitgegroeid tot een volwaardig sportevenement waar veel mensen ieder jaar weer naar uitkijken en nog belangrijker een steentje aan bijdragen. Dat de organisatie goed staat bleek uit de lovende woorden van de Survivalbond Nederland over de run van 2011. De ervaring en kennis die de afgelopen jaren is opgedaan, samen met de goede kritieken van de bond hebben ervoor gezorgd dat de organisatie van de ’t Stokertje Survivalrun van Westerbork jaargang 2012 heeft gemeend het NK naar Drenthe te moeten halen.
De aanvraag ligt bij de nationale bond en aanstaande vrijdag wordt in Arnhem de wedstrijdkalender voor 2012 bekend gemaakt. Daaraan gekoppeld wordt bekend gemaakt wie het NK in 2012 mag organiseren. Drenthe en Westerbork zitten dus nog even in de wachtkamer, maar zeker is dat de organisatie er klaar voor is en staat te popelen om in januari 2012 een waardig NK Survivalrun in Westerbork te organiseren.

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht