Revolutionair Nieuw afvoersysteem: DRU PowerVent®

12 jaren geleden geplaatst

Met de DRU PowerVent® kunt u overal een prachtige gashaard plaatsen!

Als je een nieuwe stoel koopt is het logisch dat je deze op een plek zet waar jij dat graag wilt. Omdat het de mooiste plek is, het beste uitzicht biedt of gewoon omdat het een fijne en sfeervolle plek is. Met een haard was dit voor kort geenszins het geval. De mogelijkheden voor de afvoer van rookgassen waren daarvoor gewoonweg te beperkt. Je was gebonden aan meer traditionele plaatsen of aan de plaatsen met een bestaande afvoer. 

Dankzij het innovatieve en revolutionaire PowerVent®-systeem van DRU kun je warmte, sfeer en comfort creëren in iedere ruimte in huis. Zelfs als er maar weinig ruimte is voor een afvoer. Je kunt horizontaal, verticaal of via allerlei bochten naar de buitenlucht, tot een afstand van wel 100 meter. Hierdoor kun je nu ook in moeilijke situaties als in tussenwoningen, appartementen, restaurants en hotels een prachtige gashaard plaatsen. En combineer je PowerVent® met een andere innovatie van DRU, Eco Wave, dan geniet je ook bij een lagere stand van de haard altijd van volle en natuurlijke vlammen.

De voordelen

  • Ideale oplossing voor tussenwoningen, appartementen of andere situaties waar het voorheen niet mogelijk was een haard te plaatsen.
  • De haard kan ook midden in de ruimte staan waarbij de afvoer bijvoorbeeld door de kruipruimte loopt.
  • Geringe meerprijs voor dit systeem.
  • Afvoer tot wel 100 meter mogelijk.
  • De kleine kanaaldiameter van maar Ø10cm is gemakkelijker weg te werken.
  • Compacte powerbox op de buitenmuur of vlak onder het dak.
  • Geen lawaai van een ventilator.

Zo werkt het:
DRU levert voor dit systeem een Powerbox. Deze kan op de buitenmuur of vlak onder het dak geplaatst worden. In deze Powerbox zit een ventilator die de rookgassen afzuigt en tevens zorgt voor aanvoer van verse lucht voor de verbranding. Bovenop de haard komt een meetbuis en er wordt een regelkastje geleverd dat ervoor zorgt dat het systeem goed kan werken met vrijwel iedere haard uit het DRU programma.

Meer info? Kom gerust langs in één van onze winkels!

 

 

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht