Speksteen stookweekend bij Kachelparadijs Orvelte

12 jaren en 4 maanden geleden geplaatst

Het weekend van 12 tot en met 14 november staat speciaal in het teken van speksteenhaarden en kachels.
De speksteenkachel heeft van alle haarden het hoogste rendement. Een paar kilo hout is voor deze kachels genoeg om de ruimte uren warm te houden. Deze kachels zijn zeer populair in landen als Finland en Zweden en zijn oorspronkelijk zeer groot. Tegenwoordig zijn er ook kleinere modellen te krijgen die zeer geschikt zijn voor de Nederlandse markt.

Samen met haardenfabrikant Altech organiseert ´t Stokertje in Orvelte een speciaal weekend waarin speksteenhaarden centraal staan. Tijdens dit weekend kunt u alles te weten komen over de bijzondere eigenschappen van speksteen en hoeveel u met een speksteenhaard kunt besparen.

Fabrikant Altech loopt al jarenlang voorop in de ontwikkeling van zuinige maar vooral ook vakkundig vormgegeven speksteenhaarden, waarbij men gebruik maakt van hoogwaardige materialen. De laatste jaren heeft Altech een aantal nieuwe innovaties op de markt gebracht. Zo is er een Altech speksteenkachel die u op uw CV aan kunt sluiten (dus met warmtewisselaar), maar ook een Altech speksteenhaard met inductie kookplaat.

Verder zijn er in onze showroom doorsnedes te zien van verschillende prototypen speksteenhaarden zodat u precies kunt zien hoe Altech deze bijzondere houtkachels bouwt.
Wij geven u graag een passend en deskundig advies over deze unieke haarden.

Omdat ´t Stokertje beslag heeft weten te leggen op een grote partij speksteenhaarden zijn alle modellen tijdens dit weekend extra voordelig geprijsd.

Wij zien u graag op 12, 13 of 14 november!Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht