Provincie Drenthe stimuleert aanschaf houtgestookte cv-ketel

13 jaren en 2 maanden geleden geplaatst
Provincie Drenthe stimuleert aanschaf houtgestookte cv-ketel.
De belangstelling voor het milieu neemt de laatste jaren nog steeds toe. Vooral omdat er steeds meer technische en creatieve mogelijkheden op de markt komen om zuiniger met energie om te gaan. Maar zoals met alles, gaan de kosten voor de baten uit. In moeilijke tijden staan de meeste mensen daarom niet te juichen om grote investeringen te doen. Ook al realiseren de meeste mensen wel dat sommige investeringen zichzelf in een aantal jaren terugverdienen, je moet er wél net het geld voor hebben. De provincie Drenthe begrijpt dat en geeft daarom vanaf 16/11/2009 woningbezitters een financieel steuntje in de rug. Zo kan je 20 tot maar liefst 25 % subsidie krijgen op diverse energiebesparende maatregelen.
’t Stokertje promoot al jaren haar houtgestookte cv-haarden als milieuvriendelijke, zuinige én gezellige warmtebron. In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken hoeft een houtgestookte cv-haard geen industrieel ogende ketel te zijn. Dat kan natuurlijk wel, maar in dat geval worden deze ketels meestal in de schuur geplaatst. De meest verkochte modellen van ’t Stokertje staan juist te gloeien in het middelpunt van de belangstelling op een centrale plek in de woonkamer. Compleet met schitterend vlammenspel en volop zicht op het vuur. Zo geniet je van warmte, sfeer én zuinigheid op twee manieren. Je bespaart namelijk aanzienlijk op je gasrekening en springt tegelijkertijd zuinig om met het milieu. Ondanks het mooie uiterlijk van deze haarden schuilt er heel wat capaciteit achter. Een dergelijke haard kan namelijk met gemak een complete woning verwarmen én voorzien van warm water.
Door de subsidie van de provincie Drenthe is de investering zeer zeker de moeite waard en financieel beter te behappen. Bij ’t Stokertje kunnen wij u goed adviseren over de bij u benodigde capaciteit. Ook kunnen wij voor u berekenen hoe snel u de investering terug kunt verdienen. ’t Stokertje levert CV gekoppelde haarden van o.a. Horseflame, Olymberyl, Nordic Fire, Lotus, Anyfire, Hwam, Altech, DDG, Oranier, Indie Eco, Edil Kamin, Faci etc. Haarden met warmte wisselaar variëren in aanschafprijs van 800 tot 5000 euro. Bij installatie moet rekening worden gehouden met diverse voorwaarden en beveiligingen. Laat u daarom altijd goed adviseren of besteed het aansluitwerk uit aan de vakman. ’t Stokertje Advies Installatie en Onderhoud BV plaatst door het gehele land voor haar klanten intussen zo’n vier keer per week een installatie met warmtewisselaar die voorziet in optimale besparing van portemonnee en klimaat.
Dus wilt u ook uw woning verwarmen in plaats van de aarde en doet u dit het liefst op een verantwoorde en sfeervolle manier?
Kijk dan voor meer informatie op www.drenthebespaart.nl of www.stokertje.nl en kom gezellig langs om bij de haard onder het genot van een bakje koffie de mogelijkheden door te nemen.


Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht