Fuorn, Nieuwe unieke haard per direct leverbaar bij ’t Stokertje.

13 jaren en 3 maanden geleden geplaatst

Schoonheid en technisch vernuft verenigd in sfeervolle ‘Fuorn’.

Unieke, nieuwe haard van Anyfire per direct leverbaar door ’t Stokertje.

Vanaf 1 januari 2010 kunt u de Anyfire Fuorn bij ’t Stokertje komen bewonderen. De Fuorn is een zeer stijlvol vormgegeven haard met vele technische mogelijkheden. Mooie designhaarden zijn er inmiddels in overvloed. Het bijzondere aan de Fuorn is daarom niet alleen de verfijnde uitstraling, maar vooral het hoge technische niveau van deze houtgestookte haard.

Het meest opvallende en nuttige ‘snufje’ is het geïntegreerde Heat Memory System, oftewel ‘HMS’. Hiermee geeft de haard 2 tot 3 x langer warmte af dan voorheen. Het systeem slaat warmte op en geeft deze langzaam weer af. Dit werkt met speciaal ontworpen en gegoten keramische ‘Speicher’ stenen. Het HMS systeem zorgt voor een hoger rendement, lagere uitstoot van CO2 en is dus goed voor het milieu en zuinig voor uw portemonnee!

De Fuorn is een authentiek en artisanaal product dat ontworpen is en

geproduceerd wordt in Zwitserland. En dát in een tijd waarin de meeste producten in lage loonlanden geproduceerd worden. De kwaliteit en finesse spat er dan ook van af! De Fuorn is voorzien van een massieve 1-delige deur met een groots uitzicht op het vlammenspel. Verder is de haard draaibaar en zijn de voetjes verstelbaar. Voor meer informatie kunt u kijken op www.anyfire.nl of www.stokertje.nl.



Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht