Profiteer van 250 euro cashback bij aanschaf van een Trimline fires gashaard

4 maanden en 2 weken geleden geplaatst
Profiteer van 250 euro cashback bij aanschaf van een Trimline fires gashaard afbeelding

Door de hoge energieprijzen is iedereen heel bewust bezig met energie. Een groot deel van het jaar hebben we verwarming nodig. Het is een goede ontwikkeling dat we beter nadenken over de keuzes die we hierin maken. De laatste jaren was het heel normaal dat het overal in huis even warm was, 'vroeger' was dat wel anders. Nou was niet alles vroeger beter maar in het voor- en najaar lokaal verwarmen in plaats van overal in huis kan wel heel veel in de kosten schelen. Vooral als je woning wat minder goed geisoleerd is en je geen lage temperatuurverwarming hebt.

Lokaal verwarmen doe je in de periodes dat het nog niet vriest maar het wel te kil is op de plekken waar je zit. Lokale verwarming kan op verschillende manier met een elektrische kachel of hout- of gaskachel. Zelfs met de huidige hoge gasprijzen is een lokale sfeervolle gashaard zeker te verkiezen boven het aanzetten van je volledige cv.

Trimline Fires helpt een handje mee met de investering in een lokale sfeer- en warmtebron door middel van een cashback actie.

Profiteer van 250 euro retour bij aanschaf van een Trimline fires gashaard dankzij de cashback actie dit najaar. Koop een sfeerhaard op gas in de actieperiode en krijg het cashback geld op je rekening retour.

De voorwaarden zijn in het kort:

Deze actie is van de fabrikant en is gericht op jou als eindgebruiker, 't Stokertje heeft geen invloed op deze actie en je registratie op hun website.

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht