Nieuwe serie sfeerhaarden van Barbas stelen de show!

1 jaar en 11 maanden geleden geplaatst
Nieuwe serie sfeerhaarden van Barbas stelen de show! afbeelding

De zes nieuwe Gas Fire Panorama driezijdige sfeerhaarden van Barbas zijn een lust voor het oog. Barbas heeft zichzelf overtroffen met de ontwikkeling van de nieuwste brandertechniek; de Premium Fire 2. Wat de Premium Fire 2 zo bijzonder maakt is dat het uit maar liefst zeven losse, stalen branders bestaat. Hierdoor is de techniek en de veiligheid gegarandeerd. De vlammen komen letterlijk uit de decoratieve houtstammenset vandaan waardoor het sfeerbeeld super realistisch is. Met de afstandsbediening kan je de achterste stammen uitschakelen als je kiest voor een economische stand, dat levert een besparing van 40% op je gasverbruik op terwijl je toch nog van een gezellig vuur kunt genieten. Daarbij wordt de vlamhoogte van de twee L-vormige branders niet verlaagd, die zorgen, zonder extra vermogen, toch voor mooie hoge vlammen. Met de ECO-stand kan je ook nog kiezen voor een modulerend vlambeeld waarbij het vermogen te reduceren is tot 4,5 kiloWatt. Alsof dat nog niet genoeg is beschikt de Premium Fire 2 ook nog standaard over sfeerverlichting. 

Wat is er verder nog bijzonder aan deze nieuwe sfeervolle haardenreeks van Barbas? 

De terugliggende achterwand schept een beschutte stookplaats die een intieme sfeer creëert. De achterwand is in 3 smaken uit te voeren, de bekende vlakke stalen wand, de zwarte keramische spiegelwand voor extra contrast of het Industrial Interior. De laatste is een geribbelde stalen achterwand met een industrieel tintje. Als branderdecoratie is er de keuze tussen een natuurlijke houtstammenset of de verkoolde 'look' in de kleur antraciet/zwart. De donkere, verkoolde uitstraling heeft een krachtig en contrasterend effect.

Ook aan het onderhoud van de Gas Fire Panorama is gedacht

Met het easy deursysteem van de haard is deze gemakkelijk te openen en schoon te maken tijdens het onderhoud van de gashaard. De afwerking van de haard is naar keuze uit te voeren in een 4 of 10 cm. kader. De 8 mm gesneden kaders zijn een mooie strakke omlijsting van de ruit.

Zes maatvoeringen met allerlei variaties naar eigen keuze

Er zijn 6 uitvoeringen wat maat betreft en door zelf te kiezen voor een bepaald kader, interieur en branderdecoratie is er zeker een haard samen te stellen die voor u het perfecte plaatje maakt!

Barbas Gas Fire Panorama 70-55

Barbas Gas Fire Panorama 90-55

Barbas Gas Fire Panorama 110-55

Barbas Gas Fire Panorama 70-70

Barbas Gas Fire Panorama 90-70

Barbas Gas Fire Panorama 110-70

 

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht