De nieuwe Barbas Evolux inbouwhaard met liftdeur

2 jaren en 6 maanden geleden geplaatst
De nieuwe Barbas Evolux inbouwhaard met liftdeur afbeelding

Nieuw in ons assortiment is de Barbas Evolux inbouwhaard met liftdeur! Deze houthaard ontworpen door het Nederlandse Barbas heeft een minimalistisch uiterlijk waarbij alle aandacht uitgaat naar het vlammenspel achter de ruit. Zoals in iedere houtkachel uit het Barbas assortiment heeft ook de Evolux een dubbele lijst van 8 milimeter dikwandig staal die symetrisch rond de vuurhaard doorloopt. Deze lijst combineert een stijlvol robuust uiterlijk met de betrouwbaarheid van het materiaal.

Uniek aan de Barbas Evolux is het optionele Fire Screen. Dit is een stalen vuurscherm met een gaaspatroon en weergeeft een sfeervol en mysterieus vuurbeeld.

De Barbas Evolux is verkrijgbaar in drie uitvoeringen, zoals hieronder weergegeven:

Voor de nieuwe Barbas Evolux serie is nu ook een slimme assistent ontwikkelt die de zuurstoftoevoer voor de verbranding voor u regelt. De Opti-Air app kunt u downloaden op uw smartphone of tablet en meet de benodigde aanvoer van primaire en secundaire verbrandingslucht, nodig voor een optimale verbranding. Daarnaast geeft de Opti-Air exact aan wanneer er hout moet worden toegevoegd.

De onderscheidende eigenschappen van de Barbas Evolux voor u op een rijtje:

  • Architectonisch vormgegeven liftdeurhaard
  • Beschikbaar met drie- of vierzijdig kader
  • Hoog rendement en prachtig vuurbeeld
  • Fire Screen als mogelijkheid
  • Nieuwe Opti-Air luchtregeling
  • Verkrijgbaar in verschillende maten

De Evolux houthaard van Barbas is volledig luchtdicht en kan worden aangesloten op externe zuurstoftoevoer. Hierdoor wordt het binnenklimaat van uw woning niet verstoord en de Evolux ook geschikt is voor nieuwbouw en passief woningen.

U kunt uw eigen Barbas Evolux uitvoeren met een 3-zijdig of 4-zijdig kader. Bij het 3-zijdige kader ontstaat er de mogelijkheid om een stenen element naar eigen voorkeur toe te voegen. Ook kunt u de haard en de ombouw hiermee in elkaar over laten lopen. Het 4-zijdige kader loopt rondom de gehele vuurhaard en is gemaakt van het kenmerkende 8 milimeter staal.

De Evolux is eveneens voorzien van een kantelbare ruit waardoor het reinigen van het glas zeer envoudig wordt. 

De Barbas Evolux 65-45 

De Barbas Evolux 70-55

De Barbas Evolux 100-45 

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht