Spartherm presenteert de Swing inbouwhaard

2 jaren en 9 maanden geleden geplaatst
Spartherm presenteert de Swing inbouwhaard afbeelding

De Spartherm Swing inbouwhaarden met draaideur. 

De Duitse haardenfabrikant Spartherm biedt vanaf Juli 2020 een nieuwe serie inbouwhaarden aan. Deze serie zal door het leven gaan als de Spartherm Swing. Kenmerkend aan de Swing houthaard is de draaideur die van toepassing is op de serie. Tot dusver produceerde Spartherm, naast houtkachels en inzethaarden, een ruime selectie inbouwhaarden met met een liftdeur. Met de komst van de Swing inbouwhaard vult Spartherm haar assortiment aan met een voordeliger alternatief voor inbouw situaties.

De Spartherm Swing Front 67

Spartherm staat garant voor houthaarden van sublieme kwaliteit. Naast haar inbouwhaarden staat Spartherm ook bekend voor haar exclusieve houtkachels met stijlvolle uitstralingen. Spartherm vindt het belangrijk dat de haarden aan een hoge kwaliteitsstandaard voldoen en investeert veel in de techniek achter de houthaarden. Dat laatste zult u zeker merken wanneer u een Spartherm haard stookt. 

De Spartherm Swing Front 73x37

In tegenstelling tot vele inzethaarden die, net als de Swing, ook over een draaideur beschikken is de Spartherm Swing een volwaardige inbouwhaard. De verbrandingskamer van een Spartherm houthaard staat op pootjes. Aan de bovenzijde van de haard vindt u openingen voor de toevoer van warme convectielucht waardoor de warmte via een flexibele buis de woonkamer in wordt geleid.

De Spartherm Swing Corner 46x46x51 hoekhaard

Een volledig overzicht van de modellen uit de Swing serie van Spartherm vindt u hier:

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht