Nieuwe houthaarden en houtkachels van Dik Geurts

2 jaren en 10 maanden geleden geplaatst
Nieuwe houthaarden en houtkachels van Dik Geurts afbeelding

Dik Geurts presenteerde eerder dit jaar al een hoop nieuwe houtkachels en houthaarden. Zoals we van de Nederlandse fabrikant gewend zijn, zitten de nieuwe haarden weer bomvol met innoverende snufjes en technieken. De houthaarden van Dik Geurts maken een schone verbranding mogelijk door de combinatie van een hoog rendement en lage uitstoot. Over het algemeen heeft een Dik Geurts houtkachel een bijdetijds uiterlijk en een neutrale uitstraling. Ook zijn er van Dik Geurts verschillende designhaarden verkrijgbaar met een uiterst uniek voorkomen. 

Hieronder vindt u de nieuwe haarden van Dik Geurts op een rijtje:

De Dik Geurts Modivar 5 houtkachel

De Modivar van Dik Geurts is een strakke vrijstaande houtkachel met een verbrandingskamer die gebaseerd is op die van de populaire Dik Geurts Ivar 5. De houtkachel is verkrijgbaar met verschillende onderstellen. 

De Dik Geurts Instyle Corner Slim 660/495 inzethaard

De Dik Geurts Instyle Corner Slim is een inzet houthaard met een open hoek. Opvallend is de doorlopende ruit over de hoek. Aan de bovenzijde is de haard van een nieuw snufje voorzien. Een versleepbare 'Slideconnect' aansluiting. Hierdoor zijn er meer mogelijkheden voor het plaatsen in een bestaande schouw of open haard.

De Dik Geurts Bora Corner designhaard

De Dik Geurts Bora Corner is een doorontwikkeling van de Dik Geurts Tornado met aan twee zijden glas. In tegen stelling tot de Tornado kan de Bora nu in een vrijstaande opstelling geplaatst worden, zonder mantel. Daarnaast kan de Bora ook aan de muur of aan het plafond gehangen worden. Tot slot zijn er voor de Bora Corner verschillende onderstellen verkrijgbaar. 

De Dik Geurts Lars 1000 houtkachel

De robuuste Dik Geurts Lars 1000 houtkachel is nu verkrijgbaar als nieuw model in een authentiek jasje. Voorheen waren er verschillende uitvoeringen verkrijgbaar van de Lars. Vanwege de nieuwe norm voor houtkachels zijn deze modellen echter komen te vervallen. Omdat de belangstelling voor de Lars te groot was is er een spiksplinternieuwe Dik Geurts Lars 1000 ontwikkeld.

Dik Geurts Jannik Medium High houtkachel

Tot slot is de Dik Geurts Jannik nu ook in Medium High uitvoering verkrijgbaar. Deze vrijstaande houtkachel was voorheen alleen verkrijgbaar als Medium Low óf Large uitvoering. De Dik Geurts Jannik heeft zich al bewezen door haar populariteit en retro uitstraling.

Wilt u meer informatie over de kachels en haarden van Dik Geurts? Neem dan eens contact op of kom vooral eens langs in één van onze showrooms!

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht