Ontdek het nieuwe vuur met de DRU Virtuo

3 jaren en 2 maanden geleden geplaatst
Ontdek het nieuwe vuur met de DRU Virtuo afbeelding

De Dru Virtuo is een serie spiksplinternieuwe elektrische inbouwhaarden van de Nederlandse haardenspecialist DRU Verwarming BV. De serie is onlangs gepresenteerd en bestaat vooralsnog uit een drietal inbouwhaarden, waaronder de Dru Virtuo 75 frontuitvoering, de Dru Virtuo 80/2 hoekuitvoering en de Dru Virtuo 80/3 driezijdige uitvoering. De haard gebruikt geavanceerde 3D-technologie. De Virtuo gebruikt een vernieuwend projectiesysteem waarbij het streven naar een levensecht vuurbeeld centraal staat. Naast deze innovatieve techniek brengt Dru met de elektrische Virtuo inbouwhaard ook een duurzame haard op de markt waardbij er geen gebruik wordt gemaakt van fossiele brandstoffen. 

Dru goes electric met de elektrische inbouwhaard Dru Virtuo.

De Dru Virtuo is voorzien van een thermostaat functie en kan tot 2 kiloWatt bijverwarmen en weergeeft verschillende vlambeelden die eenvoudig via de afstandsbediening geregeld kan worden. Ook kunt u een geluid van knapperend haardvuur in- en uitschakelen. 

De Dru Virtuo is leverbaar vanaf eind mei 2020, maar je kan nu alvast een pre-order plaatsen.

De driezijdige uitvoering: Dru Virtuo 80/3.

De Dru Virtuo kan naar wens ingebouwd worden waarbij er geen rekening gehouden hoeft te worden met brandbare materialen. Om de haard te laten functioneren hoeft er enkel en alleen een stekker in het stopcontact te worden gestoken. Omdat er geen rookkanaal aangelegd hoeft te worden kan de Dru Virtuo overal in uw woning geplaatst worden. De elektrische inbouwhaard is onderhoudsvriendelijk en vertoond amper slijtage. 

De hoekuitvoering: Dru Virtuo 80/2.

Virtuo-Flame® projectietechniek

Het door DRU ontwikkelde projectiesysteem zorgt ervoor dat het 'nieuwe vuur' bijna niet meer te onderscheiden is van gewoon vuur. Het systeem is in staat om verschillende vlambeelden te weergeven en geeft ook de mogelijkheid om, wanneer u geen vuurbeeld wilt afspelen, door verschillende sfeerbeelden een bijdrage te leveren aan de ambiance in uw woning. In plaats van een gebruikelijk vuurbeeld op de achterwand is de Dru Virtuo uitgerust met een onopvallende binnenbekleding die om de keramische houtstammen zijn verwerkt. Hierdoor weergeeft de Dru Virtuo een driedimensionaal vuurbeeld.

De natuurgetrouwe houtstammenset uit de Dru Maestro-serie samen met het sfeervolle LED gloeibed maakt het vuurbeeld van deze haard compleet. Door gebruik van de afstandsbediening controleert u het vuur, de warmte en het knapperende haardvuur geluid!

De frontuitvoering: Dru Virtuo 75.

 

 

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht