Zorgeloos overstappen van aardgas naar propaan met de vlamgarantie

3 jaren en 2 maanden geleden geplaatst
Zorgeloos overstappen van aardgas naar propaan met de vlamgarantie afbeelding

Je zult het vast wel gelezen hebben, er komen steeds meer aardgasvrije woonwijken. Bestaande woningen zullen nog gewoon aangesloten blijven op het gas netwerk maar mocht je de aanschaf van een gashaard of gaskachel overwegen en bang zijn voor extra kosten? Daar hebben de fabrikanten iets op gevonden met een zogenaamde vlamgarantie of ombouwgarantie. Op dit moment lopen de fabrikanten Dru, Bellfires, Kalfire (zie ook de video met uitleg hieronder) en Element4 hiermee voorop. 

Gratis ombouwgarantie van aardgas naar propaan

De aardgaslevering aan de meeste woningen zal in elk geval tot 2050 doorgaan. Een gashaard is en blijft dus nog steeds een verstandige en sfeervolle keuze, maar tegelijkertijd begrijpen we dat deze ontwikkelingen wel voor twijfel zorgen. Want wat als toevallig net úw woning de komende jaren van het gas af moet? Daarom is de ombouwgarantie erg interessant. Zo weet je zeker dat je er de komende jaren warm en gezellig bij zit. Meer informatie over sfeerhaarden op propaangas vindt u hier. 

Vlamgarantie voor warmte en sfeer

Met deze garantie ben je verzekerd van een zorgeloze ombouw van aardgas naar propaangas. Voor meer informatie verwijzen wij naar de fabrikanten die dit nu al aanbieden. Bij Dru en Global noemen ze dit de Ombouwgarantie en bij Bellfires de Vlamgarantie. Bij Element 4 is er sinds kort ook een Gratis ombouwgarantie. Elke fabrikant heeft zijn eigen voorwaarden, het is dus belangrijk om hier goed navraag over te doen, ook de actieperiode kan per fabrikant verschillen! Wat vooral belangrijk is om direct te registreren na installatie, volg daarom goed de procedure van de fabrikant.

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht