´t Stokertje opnieuw hoofsponsor Survivalrun Westerbork

13 jaren en 4 maanden geleden geplaatst
WESTERBORK -De inschrijving voor de Survivalrun van Westerbork is geopend. Ook dit jaar is 't Stokertje uit Orvelte weer de hoofdsponsor. De organisatie rekent op een recordaantal van zeshonderd deelnemers. Toppers van het voorgaande jaar, afkomstig uit Midden-Drenthe mogen gratis deelnemen. Op 24 januari volgend jaar wordt dit steeds groter wordende eendaagse evenement voor de derde keer gehouden.

De ’t Stokertje Survivalrun Westerbork is een wedstrijd waarin hardlopend een parcours van zes of twaalf kilometer met veertig natuurlijke en opgebouwde hindernissen afgelegd moet worden. De laatste jaren worden door het hele land steeds meer van dat soort runs georganiseerd. 'De sport is nog vrij onbekend', zegt Bart Jan ter Bork van de Stichting Survivalrun Westerbork. 'Maar het is ontzettend zwaar. Een echte topsport.'
De Westerborker run telt mee voor het landelijk Run Up Circuit-klassement en kan daarom elk jaar rekenen op de deelname van toppers uit het hele land en zelfs uit België. Dit jaar hoopt de organisatie op meer deelnemers uit de eigen gemeente.

Ter Bork: 'De run is een van de grootste eendaagse evenementen van Midden-Drenthe. Vorig jaar hadden we 450 deelnemers, dit jaar rekenen we op zo'n zeshonderd. Toch is het evenement niet heel bekend bij de inwoners van de gemeente. Wij zouden het fantastisch vinden als er meer gemeentegenoten in aanraking zouden komen met de sport.' Om deze wens kracht bij te zetten schenkt de organisatie de Midden-Drenthenaren die dit jaar als hoogste eindigen in hun categorie een gratis inschrijving voor de volgende editie.

Inschrijven kan via www.survivalrunwesterbork.nl

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht