Spartherm Premium Edition: schoonheid en gemak gecombineerd

4 jaren en 8 maanden geleden geplaatst
Spartherm Premium Edition: schoonheid en gemak gecombineerd afbeelding

“Een krachtige vlam ontstaat uit één kleine vonk”

- Dante Alighieri

Niets is zo fascinerend als houtvuur. Dat heeft fabrikant Spartherm heel goed begrepen. Al meer dan dertig jaar produceert deze Duitse fabrikant met veel passie uitstekende haarden en heeft zich met zijn producten een vaste plek verworven in de top van het segment. Maar met de nieuwe Premium Edition heeft deze fabrikant de lat nog hoger gelegd; zowel qua design als prestaties.

Gemak dient de mens
De strak vormgegeven haarden zijn gemaakt van zeer helder glas zonder zichtbare randen. De handgreep is helemaal geïntegreerd, zodat niets het minimalistische design ontsiert. De grote ruiten bieden een optimaal zicht op het vuur zodat u de vlammen goed kunt blijven volgen.

Maar ook aan het gemak is gedacht. Met de speciale app kunt u de luchttoevoer regelen, maar ook de ruiten omhoog laten schuiven om een nieuw houtblok op het vuur te leggen. Hij geeft zelfs aan wanneer het daarvoor het juiste tijdstip is. U hoeft echt alleen nog maar te genieten!
En moet u wel in actie komen om de ruiten een keertje schoon te maken: met één handeling ontgrendelt u de ruit waarna hij zachtjes naar beneden glijdt en u er moeiteloos bij kunt.

Perfecte prestaties
Eigenlijk spreekt het vanzelf dat ook de prestaties van deze nieuwe range haarden uitstekend zijn. Ze branden zeer efficiënt, wat gunstig is voor uw portemonnee, maar hebben ook een hele schone verbranding. Ze hebben energielabel A+ gekregen en daar is het milieu weer heel blij mee.

Kortom: een veelbelovende nieuwe lijn in het toch al uitgebreide programma van fabrikant Spartherm.

Het onderstaande filmpje geeft u een kijkje in de keuken van Spartherm.

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht